Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Livesänt webbseminarium om brexit den 19 juni kl. 12.00

Vad blir konsekvenserna av brexit för dig som företagare? Vad kan du göra redan nu för att förbereda dig? Den 19 juni livesänds ett kostnadsfritt webbseminarium på verksamt.se där du har möjlighet att ställa dina frågor.

Välkommen på ett lunchseminarium på Expectrum där vi kopplar upp oss till Tillväxtverkets brexitseminarium. Vi bjuder på enklare lunch och lyssnar gemensamt på seminariet.

Under webbseminariet deltar experter från Kommerskollegium, Tullverket och Business Sweden och pratar om konsekvenser för företag när Storbritannien lämnar EU. De svarar på tittarfrågor och ger tips om hur du kan göra för att redan nu förbereda dig på ett så bra sätt som möjligt.

Du har möjlighet att ställa frågor direkt till experterna via verksamt.se:s Facebook. Det går även bra att skicka in frågor till verksamt.se i förväg.

Om du inte kan delta på Expectrum men ändå vill ta  del av webbseminariet så kan du ansluta dig här.

Inom Regional Exportsamverkan Västmanland ingår följande aktörer: Almi, Business Sweden, Enterprise Europe Network, Exportkreditnämnden, Handelskammaren Mälardalen och Region Västmanland.

Thor-Björn Käck

  • Projektledare
  • Infrastruktur och internationella affärer

Regional exportsamverkan Västmanland är ett samarbete mellan Almi Mälardalen, Business Sweden, Enterprise Europe Network, EKN, Handelskammaren Mälardalen och Region Västmanland.

Information och anmälan

Datum
19 juni 2019

Tid
Kl. 11.45 - 13.00

Plats
Expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås

Information
Sista dag för anmälan: 17 juni 2019

Seminariet är kostnadsfritt!

Frågor om seminariet?
Vänd er till Thor-Björn Käck.