Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kompetensforum: Hur blir du en attraktiv arbetsgivare efter pandemin?

Lär dig hur morgondagens medarbetare vill arbeta och hur du kan locka talanger

Under det här webinariet får du lyssna till trender och spaningar om vad kommande och nuvarande arbetstagare har för förväntningar på hur de vill jobba och vilka prioriteringar som står högst. Du får också lyssna till olika intervjuer hur arbetsgivare agerar i frågan och varför vissa lyckas bättre än andra. Vad är fördelar och nackdelar med ex distansarbete och hur byggs en företagskultur? Hur påverkas kontorsmiljön och vilken skillnad är det på förväntningar mellan olika generationer?

Digitaliseringen har tagit enorma kliv under pandemin och har förändrat synen på hur vi vill arbeta. För många arbetsgivare är det ett nytt landskap att navigera i och det ställs nya krav från nya medarbetare, samtidigt som konkurrensen är hård om dagens arbetskraft.

Program
  • Trender och spaning från Benify
  • Pilotage - satsar mot Sveriges bästa arbetsplats
  • Företagarpanel
  • Framtidens arbetsliv
  • Breakoutroom och erfarenhetsutbyte

Mötet sker digitalt via Zoom och det kommer ges möjlighet att ställa frågor för deltagarna.

Information och anmälan

Tid

31 maj kl 10.00-11.15

Plats

Digitalt via Zoom. Anslutningslänk fås via mail.

Information

Webinar för Handelskammarens medlemmar. Senaste anmälan 30 maj.

För vem?

Det här webinariet riktar till dig som jobbar med rekrytering, HR, bemanning eller liknande i ledande befattningar och även för alla övriga som är intresserade över hur ni blir en attraktiv arbetsgivare.

Trender och spaning från Benify
Malin Svedling Börefelt, Senior Business Developer Benefits

Vad förväntar sig dagens medarbetare av sin arbetsgivare? Vilka förmåner är viktigast för respektive generation och hur gör du som arbetsgivare dig redo för morgondagens arbetsplats? Ta del av en omfattande undersökning från Benify av 32 000 medarbetare, deras behov och önskemål.

Pilotage - satsar mot Sveriges bästa arbetsplats
Michael Swall, VD på Pilotage

Hur vaknar jag med känslan av att det ska bli fantastiskt kul att gå till jobbet? Varför förvänta sig något mer än att byta tid mot pengar? Pilotage har utsetts till nr 2 bland Sveriges bästa arbetsplatser. Inspireras av Pilotage resa och framgångsfaktorer och hur företaget prioriterar välmående medarbetare.

Företagarpanel

Dialog och reflektioner kring en attraktiv arbetsgivare. Pia Liljenroth - Global Manager R&D ETD Surface Automation Epiroc, Åsa Quarfordt, rekryteringskonsult Best Bemanning & Rekrytering

Framtidens arbetsliv
Lars Rubensson, projektledare & Magdalena Westman, kommunikatör
Handelskammaren Mälardalen

Vad säger dagens ungdomar om sitt kommande arbetsliv? Handelskammaren träffar årligen tusentals elever i dialog om framtidens arbetsliv och kommer vid den här träffen dela med sig av vad ungdomar i regionen tänker om sin framtid.

Välkommen till ett spännande webinar för ny inspiration och konkreta tips!

Oskar Axelsson

  • Verkställande direktör

Magdalena Westman

  • Kommunikatör
  • Arbetsmarknadskunskap

Elise Fahlander

  • Kommunikationsansvarig
Deltagare