Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Utomhusfrukost med Shippey Photography - Lär dig ta bättre bilder - Västerås

Tar du mycket bilder i ditt arbete idag? Har du funderat över varför du själv gillar vissa bilder men inte andra? Vad gör en bild till att vara tilltalande och säljande?

Helen Shippey har hjälpt många Internationella företag världen över med att synas bättre på de olika plattformar som de agerar aktivt på idag. Från deras egna hemsidor till deras sociala plattformar. Som någon myntade en gång i tiden en bild säger mer än 1,000 ord och mycket ligger ju faktiskt i det talspråket. Idag utgår vi mycket utefter vad ger bilden för känsla hos betraktaren.

Helen Shippey och Roger Binbach arbetar tillsammans i deras företag Shippey Photography där de skapar unika talande känslosamma bilder till sina kunder både från backen och ovan med hjälp utav drönare.

Är du sugen på att lära dig lite tips och trix om hur du tar bättre bilder så häng med fotografen Helen Shippey ut i gamla stan i Västerås och lär dig hur du hanterar din egna kamera för att ta bättre bilder oavsett om det gäller för ditt arbete eller privat.

Helen hjälper dig med vad du kan tänka på när du tar en bild. Kom gärna själv med massor av frågor till Helen som hon kan besvara dig på plats. Ha med dig din kamera eller mobiltelefon om det är den du använder mest.

Roger använder även drönaren i verksamheten så har ni frågor kring det så kan han svara på dem.

Plats: Träffas vid trappan till Västerås Domkyrka. Vi har med färdiga mackor och kaffe på termos! Om det blir regn så tar vi med paraplyn!

Varmt välkommen till vår första utomhus frukost!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Datum

28 maj 2019

Tid

kl 7.30-9.00

Plats

Västerås Domkyrka vid trappan

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.

Sista anmälan: 27 maj 2019

Vid utebliven avanmälan debiteras 200 kr.