Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Video och sociala medier i din marknadsföringsplan - Västerås

Visste du att Instagram idag har över en miljard aktiva användare varje månad? Har du råd att inte använda applikationen i ditt företag?

Instagram har de senaste åren haft en anmärkningsvärd positiv tillväxt, och är idag en plattform som är ett perfekt sätt för dig som företagare att bygga relation till nya och befintliga kunder.

Det spelar ingen roll idag inom vilken bransch du verkar, alla behöver vara aktiva på Instagram idag, och man ser att det blir viktigare och viktigare att använda videor i så stor utsträckning som möjligt i sina poster. Efterfrågan rörande video idag ökar mer och mer i takt med att folk i vårt samhälle blir mer rastlösa, samt att de sociala mediernas algoritmer favoriserar content som får dess användare att stanna längre i applikationen. Vilket betyder att det läggs större och större fokus på att publicera rörligt material i sina kanaler.

Therese startade sin media karriär redan i gymnasiet och har utvecklat flera Youtube kanaler och byggt upp ett expertområde inom video skapande för sociala medier och byggande av ett online-brand. Idag driver hon Tuss Media i Västerås och är speciellt fokuserad på att hjälpa företag att producera högkvalitativa videor till sociala medier och sina hemsidor, samt så erbjuder hon coachning och utbildning inom sociala medier.

Vill du veta mer om hur video och sociala medier går hand i hand?  Enkelt fixat! Anmäl dig till vår Kunskapsfrukost med Therese Eriksson! Vi äter frukost mellan 07.30-08.00 och sedan kommer Therese att lära dig praktiskt och teoretiskt om video skapande samt hur du själv kan applicera detta i dina egna sociala kanaler.

Varmt Välkommen med din anmälan!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Datum

11 juni

Tid

kl 7.30-9.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen
Plan 3
Vasagatan 20A
Västerås

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.
Sista anmälan: 10 juni 2018

Vid utebliven avanmälan debiteras 200 kr.

Deltagare