Handelskammaren Mälardalen

Tulldagen - Sveriges största mötesplats för tullfrågor

Välkommen till Sveriges största mötesplats för tullfrågor. I år är det lite extra spännande med Tulldagen eftersom vi flyttar till nya fina lokaler på alla orter.

Som vanligt kommer du att träffa branschkollegor, kunder och samarbetspartners. Knyta nya kontakter och få bättre koll på de förändringar som berör dig inom tull, export och import.
Dagen avslutas med trevligt mingel på After Tull.
Detaljer kring programmet kommer att uppdateras kontinuerligt på vår hemsida. Men redan nu kan du anmäla dig och försäkra dig om att få en plats till ett förmånligt pris.
Om Tulldagen

Tulldagen är dagen för dig som arbetar med internationell handel, tull och transportfrågor. Tulldagen anordnas varje höst i Göteborg, Malmö och Stockholm och ger företag möjlighet att få information om tullförändringar på kort och lång sikt.

Tulldagarna 2019 är ett samarbete mellan Tullverket, Handelskamrarna i Stockholm, Sydsverige och Västsverige samt Sveriges Transportindustriförbund.

Anneke Olsson

• Exportadministratör
  • Handelsdokument och export

Dag och tid
Tisdagen den 15 oktober, 2019, 09.00-16.00

Münchenbryggeriet, Torkel knutssonsgatan 2, Stockholm

Boka tidigt-pris till och med 30 juni 2019
Medlem: 2 950 kr
Övriga: 3 600 kr

Ordinarie pris från och med 1 juli 2019
Medlem: 3 400 kr
Övriga: 4 000 kr

Medlemspris avser medlem hos din Handelskammare eller Transportindustriförbundet.
Alla priser är exkl. moms.

Sista anmälningsdag
10 oktober, 2019

Buss till Tulldagen
Handelskammaren Mälardalen ordnar en buss till Tulldagen som avgår från Rudbecksgatan 7 i Örebro och från Shellmacken, Rocklundamotet i Västerås.

Ordinarie pris: 495 kronor
För medlem: gratis

Priset är exklusive moms.

Sista anmälningsdag
10 oktober, 2019