Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Från tro till vetskap - Hur du kan skapa insikter för bättre beslut genom visualisering och digitalisering av dina processer - Västerås

Nebu och Softgear berättar om vad du har att vinna på att visualisera din data så den finns lättillgänglig där den verkligen behövs.

Business Intelligence - vägleder organisationer att förstå sin verksamhet bättre och stödjer ett beslutsfattande. På Nebu hjälper vi företag att förstå värdet av den information man har och hur man drar de rätta slutsatserna. Med BI kan du visuellt utforska all relevant data och hitta gömda utmaningar som annars kan vara svåra att upptäcka. Målet är att våra kunder ska kunna fatta faktabaserade beslut men också kunna nyttja ny teknik för att skapa nya affärsmodeller och därmed ligga steget före konkurrenterna.

Augmented Reality – eller förstärkt verklighet som är det svenska begreppet, har börjat genomsyra allas vår vardag via spel och sociala medier. Men vad är egentligen möjligheterna med denna hypade teknik? Och på vilka sätt är den bäst lämpad inom olika applikationsområden. Vi visar på praktiska exempel från verkligheten och hur vi skapar affärsnytta för våra kunder. Allt från att kunna se en virtuell produkt till översiktsvisualisering av komplex data inom industrin för analys av mätdata eller processflöden.

  • Data är företagets viktigaste tillgång och använd på rätt sätt ger den bra stöd för att fatta viktiga beslut, men hur ska man kunna förstå värdet av den information man har i företaget och hur ska man lära sig att dra de rätta slutsatserna
  • Med hjälp av AR kan du göra data tillgänglig och presenterat på ett nytt och lättförståeligt sätt

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Datum

10 oktober 2019

Tid

kl 7.30-9.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen
Plan 3
Vasagatan 20 A
Västerås

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.
För utebliven avanmälan debiteras 200 SEK.

Sista anmälan: 09 oktober 2019