Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Så lyckas du med ditt generations- eller ägarskifte

Varmt välkommen till ett seminarium om hur du på bästa sätt lyckas med ditt generations- eller ägarskifte. Möjligheterna är många, men det finns också fallgropar att hålla koll på. Vi går igenom alla delar som en strukturerad process bör innehålla och ger dig konkreta råd och tips på vägen. Det finns också möjlighet att ställa frågor i slutet av seminariet.

Vem vänder sig seminariet till:

Föreläsningen vänder sig till företagare och familjeföretag som går i tankar om ett eventuellt generations- eller ägarskifte, eller till dig som på ett eller annat sätt är intresserad av att veta mer om ägarskiftesfrågor.

Föreläsare

Föreläsare för dagen är Paulmarken Holmberg, en bransch oberoende förtroendepartner för framgångsrika bolagsförändringar i hela landet. Inom Corporate Finance erbjuder de omfattande rådgivning i samband med olika typer av företagstransaktioner och värderingar.
Deras kunder är entreprenörer över hela landet som behöver hjälp i frågor kring ägarförändring, företagsförsäljning, värdering, finansiella strukturer och andra strategiska bolagsförändringar.
Beroende på kundens behov anpassar de uppdraget med lämpliga specialister inom berörda områden för att maximera värdet av rådgivningen.

Erbjudande

Paulmarken Holmberg erbjuder alla deltagare från seminariet ett kostnadsfritt första konsultativt möte där du har möjlighet att bolla tankar kring en eventuell bolagsförändring.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel
I samarbete med

Information och anmälan

Tid

22 september kl 09:00-11:00

Plats

Online

Sista anmälan

21 september