Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Rekrytera smartare - matcha talangernas krav med ett Smart EVP

Många arbetsgivare har svårt att rekrytera specialister, nyckelpersoner, ledare och chefer. Du kanske är en av dem? Rekrytering har blivit en överlevnadsfråga och därför är det dags att börja göra det på ett nytt sätt. Välkommen till en halvdag där du och dina kollegor får göra ett Smart EVP (Employee Value Proposition – medarbetarerbjudande) som matchar deras krav.

Det Smarta EVP:t blir unikt för er arbetsplats, skiljer sig från era konkurrenters och innehåller fler attraktionsfaktorer än dem som ni brukar erbjuda. Till exempel hjälp med att hitta bostad, jobb till en partner eller fritidsaktiviteter som passar hela familjen. Du får en effektivare employer branding.

Innehåll

  • Talangernas önskelista
  • Talangernas köpprocess
  • Marknadsför arbetsplatsen på ett nytt sätt
  • Hitta rätt målgrupp
  • En platsannons som säljer livsstilen
  • Ett Smart EVP

Målgrupp

Du som arbetar med Employer Branding inom företagsledning, HR och kommunikation. Ta gärna med dig en kollega så får ni ut mer av workshopen.

Anette Holm, som är projektledare inom kompetensförsörjning och employer brandig på Handelskammaren Mälardalen, föreläser om vad talangerna vill ha och vad arbetsgivare kan göra för att bli bättre på att attrahera dem. Efter föreläsningen genomför vi en workshop där du får göra ett Smart EVP (Employee Value Proposition - medarbetarerbjudande) som matchar deras krav.

Information och anmälan

Tid

17 april 2018,  13.00-16.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - plan 2, Rudbecksgatan 7, Örebro.

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.
1 250 kronor för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen.
1 500 kronor för icke medlemmar.
Priset är exklusive moms.

Sista anmälan: 13 april 2018