Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon online maj

Välkommen till Promotionmorgon online. Mingla med andra inom näringslivet och träffa nya kontakter i breakout-rooms. Du som vill kan logga in redan kvart i åtta och delta i chatten. Som vanligt bjuder morgonen på spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Program

  • Morgon med möjlighet att logga in redan från kl 07.45 för frukostmingel i break-out rooms!
  • LIDL
  • Erik Ågren,  affärsområdeschef på  Nexer presenterar en spännande framtidsspaning. TOMORROW REPORT En miljon svenskar vill jobba med IT/Tech. Och hos kvinnor ökar både intresset och det digitala självförtroendet. Men var står svenska folket i frågor kring distansarbete, digitalisering i samhället, Artificiell Intelligens, fake news, digitalt utanförskap?
  • Activadraken, ett pris för utomordentliga insatser,presentation av åretsvinnare. Utan de goda arbetsplatserna, engagerade arbetsgivarna och arbetskamraterna skulle Actíva inte lyckas med uppdraget att få arbetssökande med funktionsnedsättning att nå arbetsmarknaden.
  • Att vara ung ledare idag ställer stora krav på omvärldsspaning och att skaffa sig rätt förutsättningar i ett snabbt och föränderligt näringsliv. Vi erbjuder ett nätverk för dig som yngre ledare eller entreprenör som vill utveckla din roll och få nya verktyg. Träffa Petrus Dag Handelskammaren Mälardalen och Johan Bollman entreprenör som berättar om möjligheterna för er under 40 år.

Moderator

Maria Widars

Mia Järliden

  • Projektledare
  • Möten och nätverk. Promotionmorgon
Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Tid

28 maj 2021,  8.00-9.00

Plats

Online via Zoom
Har du inte Zoom i din dator kan du ansluta via en webbläsare. Om Zoom är blockerat kan det fungera att ansluta med mobil.

Information

Bokningen öppnar inom kort

Kostnadsfritt, men viktigt att du anmäler dig för att få anslutningslänken. Sista anmälan: 27 maj 2021

Promotionmorgon är för medlemsföretag. Är du inte medlem men nyfiken och vill delta kontakta Mia.