Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon online maj

Välkommen till Promotionmorgon online. Mingla med andra inom näringslivet och träffa nya kontakter i breakout-rooms. Du som vill kan logga in redan kvart i åtta och delta i chatten. Som vanligt bjuder morgonen på spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Program

  • Morgon med möjlighet att logga in redan från kl 07.45 för frukostmingel i break-out rooms!
  • Företag i framkant - LIDL ökar omsättningen med 8,8% och minskar koldioxidutsläppen med 4,6%. Ta del av deras väg för att bli hållbart lönsamma.
  • Tomorrow report - Erik Ågren affärsområdeschef på Nexer presenterar en spännande framtidsrapport. En miljon svenskar vill jobba med IT/Tech, och hos kvinnor ökar både intresset och det digitala självförtroendet. Men var står svenska folket i frågor kring distansarbete, digitalisering i samhället, Artificiell Intelligens, fake news, digitalt utanförskap?
  • Årets vinnare av Activadraken - nu är det dags att dela ut priset för utomordentliga insatser som bidragit till att arbetssökande med funktionsnedstättning kommer in på arbetsmarknaden.
  • Handelskammarens nya nätverk ”Unga ledare & entreprenörer”  - vår föränderliga värld ställer höga krav. Vad är utmaningarna för dagens unga ledare och entreprenörer? Och hur kan de få stöttning och erfarenhetsutbyte? Det vet entreprenören Johan Bollman och Petrus Dag från Handelskammaren som driver vårt nya nätverk.
  • Vem vinner Årets miljöpris i Örebro kommun 2020? Vi avslöjar, korar och får ett spännande samtal med vinnaren av årets miljöpris 2020 Med miljöpriset vill Örebro kommun uppmärksamma och lyfta fram goda förebilder och miljöinsatser som kan inspirera andra, spridas vidare och skapa ytterligare miljövinster - så väl lokalt som globalt.
  • Minskad sjukfrånvaro genom nya arbetssätt, klimatsmart mat i skolorna, aktiviteter utöver de vanliga på äldreboendet (fotbollsträning på Behrn Arena är bara ett exempel)… Den gemensamma nämnaren? Jo, allt är exempel på systematiskt kvalitetsarbete som tidigare prisats med Örebro kommuns Kvalitetspris. Idag korar vi nästa vinnare! Vad har de gjort, och vad gör det för skillnad för oss som bor i Örebro?

Moderator

Maria Widar

Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Samarbetspartner

Information och anmälan

Tid

28 maj 2021,  8.00-9.00

Plats

Online via Zoom
Har du inte Zoom i din dator kan du ansluta via en webbläsare. Om Zoom är blockerat kan det fungera att ansluta med mobil.

Information

Kostnadsfritt, men viktigt att du anmäler dig för att få anslutningslänken. Sista anmälan: 27 maj 2021

Promotionmorgon är för medlemsföretag. Är du inte medlem men nyfiken och vill delta kontakta Mia.