Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon online augusti

Välkommen till Promotionmorgon online. Mingla med andra inom näringslivet och träffa nya kontakter i breakout-rooms. Du som vill kan logga in redan kvart i åtta och delta i chatten. Som vanligt bjuder morgonen på spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Program

  • Andra sommaren med restriktioner, hur har besöksnäringen påverkats. Är det skillnader mellan städer och landsbygd? Hur ser det ut framåt? Vi samtalar med Björn Fransson, Chef Destinationsutveckling och värdskap Örebrokompaniet.
  • Kompetensutvecklingsprojekt ger besökskraft. Branschen är extremt viktig för länets utveckling och sysselsättning och för oss som bor och lever här, så vi ville göra något för att stötta den. Nu har projektet varit igång i snart ett år och vi är glada att redan se resultat av kompetensinsatserna hos de deltagande företagen. Så säger Maria Granberg Projektledare för Besökskraft som berättar mer om resultaten och framtiden.
  • Elväg Örebro-Hallsberg - Sveriges första permanenta elväg ska byggas på E20 mellan Örebro och Hallsberg. Satsningen på elväg är ett led i målet att minska koldioxidutsläppen från godstrafiken. Simon Jäderberg, infrastrukturstrateg på Region Örebro län berättar mer.
  • Matsmart gör sin största investering någonsin och bygger ett nytt automatiserat lager i Örebro. Logistikchef Conrad Edgren berättar mer om företagets fantastiska tillväxtresa och hur det kom sig att man valde Örebro. Även Maria Silverlid medverkar och berättar om kommunens arbete för att få nya etableringar.
  • Med mera...

Moderator

Maria Widar

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Samarbetspartner

Information och anmälan

Tid

27 augusti 2021,  8.00-9.00
7.45 börjar förminglet.

Plats

Online via Zoom
Har du inte Zoom i din dator kan du ansluta via en webbläsare. Om Zoom är blockerat kan det fungera att ansluta med mobil.

Information

Kostnadsfritt, men viktigt att du anmäler dig för att få anslutningslänken. Sista anmälan: 26 augusti 2021

Promotionmorgon är för medlemsföretag. Är du inte medlem men nyfiken och vill delta kontakta jesper@handelskammarenmalardalen.se