Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon online - tema trender och förändringar efter pandemin

Välkommen till Promotionmorgon online. Vi bjuder på nätverkande, spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration. Denna gång blickar vi framåt och förutspår vilka trender och förändringar vi kommer att se i det nya normala. Du som vill kan logga in redan kvart i åtta och delta i chatten.

Program

  • Morgon med möjlighet att logga in redan från kl 07.45 för frukostmingel i break-out rooms!

Denna frukost har vi tema trender och bestående förändringar som ser vi inom näringslivet efter coronapandemin. Vi längtar efter att kunderna ska våga sig tillbaka och affärslogiken ska börja se ut som vi är vana vid. Men kommer den verkligen att göra det och vad kommer i så fall att bli som vanligt och vad kommer att förändras? När kan vi hoppa ur mysdressen och in i kostymen igen, eller för all del festkläderna? Vi träffar personer från näringslivet som delar med sig av sin kunskap om framtiden inom mat-, fastighets- och mötesbranschen:

  • Kommer vi fortsätta handla maten online, beställa kvällsmaten till dörren och ta med resturangen hem i påsen? Samtal med Sofia Gunnmo  Head of q-commerce på Foodora Sverige, Patrik Persson ICA Handlare, ICA Maxi Universitetet och Sandra månskenskrögare från Krogen som inte finns.
  • Fritidshusen är slutsålda, företagen flyttar hem och arkitekturen förändras - är det så sanningen ser ut efter pandemin? I soffan Lee Lemelius Fastighetsmäklare Erik Olsson, Niclas Westberg Affärsområdeschef Castellum och Therese Eriksson Arkitekt White Arkitekter Örebro.
  • Hur ser framtidens mötesplats ut, hur vill vi att hotellen ska fungera och blir konserterna digitala? Marie Dahlgren Vice VD Loka Brunn och Grythyttans gästgivare, Anders Karlsson Platschef Conventum, Patrik Hanberger Hotelldirektör Clarion Hotel och Pernilla Körberg Törnqvist Chef för Örebro Convention Bureau på Örebrokompaniet tittar in i framtiden.
  • Jenny Emerén VD Handelskammaren Mälardalen tillsammans med Jon Forsell summerar morgonens möte, vilka trender ser vi i framtiden?

Moderator

Jon Forssell

Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Tid

23 april 2021 kl. 8.00-9.00 (möjlighet till att logga in från kl 07.45)

Plats

Online via Zoom

Information

Kostnadsfritt, men viktigt att du anmäler dig för att få anslutningslänken. Anmälan senast 22 april 2021.

Promotionmorgon är för medlemsföretag. Är du inte medlem men nyfiken och vill delta kontakta Mia.