Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Morgon på Kammaren

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Du får även möjligheten att delta i online-mingel med andra deltagare.

Bjud gärna med en vän kostnadsfritt som är intresserad av Handelskammaren Mälardalen. Vårt 'prova på erbjudande' ger dig chansen att se hur en av våra mötesplatser för medlemmar fungerar.

Program

Eva Lilja, Västerås näringslivsdirektör

Hur går det för Västerås Näringslivsutveckling? Eva Lilja informerar om vilka branscher som går bra och vilka som går mindre bra. Nya branscher och företag  har vuxit fram ur pandemin och vi har ett Universitet på gång i Västerås.

Maria Fors, Vd Västerås Citysamverkan

Framtidens centrum – vad kommer att finnas i Framtida city?  Maria Fors ger dig en inblick i  Västerås Citysamverkans roll och hur de arbetar idag utifrån läget och krisen inom handel och restaurang. Vi samtalar även om vart  framtidens city kommer att vara i Västerås och andra planer framöver.

Mattias Ternstedt, VD Svensk Hemleverans

Efterfrågan på nya distributionslösningar och digitala tjänster ökar snabbt. Svensk Hemleverans ser en snabb ökning av deras tjänster och har på några år gått från att "bara leverera tidningen" till att vara en viktig kugge i framtidens hållbara distributionssystem. Vd för Svensk Hemleverans Mattias Ternstedt berättar om utvecklingen.

Marie Winslow Andersson, Hållbarhetschef Mindflower AB

Ökade förväntningar i omvärlden ställer högre krav på hållbarhetsarbete för dagens företag och kunskapen hos nyckelpersoner. Vi får veta mer av nätverksledare för vårt nya hållbarhetsnätverk, Marie Winslow Andersson, och vad du som företagare kommer att få med dig i det nya nätverket.

Programledare, Petra Garnås


Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Anna Holmström sedan mer om Stora Näringslivsdagen 2021, biljettsläpp och vart evenemanget äger rum i år! Vi kommer även att visa våra härliga medlemsfilmer!

Varmt välkommen med din anmälan!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap
Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Bokningen är öppen!

Datum

29 april 2021

Tid

kl 07.45-09.15

Plats

Online via Zoom

Information

- Kostnadsfritt för medlemmar
- Icke medlemmar debiteras 295 SEK
- Bjud med en vän som är intresserad av Handelskammaren
- Utebliven avanmälan debiteras 250 SEK
- Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
-Sista anmälan 28 april 2021

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av vad du får ut av ett sponsorhip för Morgon på Kammaren? Kontakta anna@handelskammarenmalardalen.se

Deltagare