Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon oktober

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

uppdateras löpande!

Örebro universitet - nya möjligheter för näringslivet
Studenterna är tillbaka på plats och universitetet fortsätter att utvecklas. Ta del av en rad olika möjligheter till samverkan och vad som är på gång inom Innovation Arena. Marie Brodin, avdelningschef kommunikation & samverkan

Nyfiken på: Armina Ilijasevic - ny vd på City Örebro
Hur ser stadskärnan och centrumhandeln ut efter pandemin? Armina har lång erfarenhet av utvecklingen av ett attraktivt city genom ansvar för stora gallerior både i Örebro och Västerås.

Det nya politiska styret i Örebro
Intervju med den nya politiska ledningen. Vilka insatser och utveckling kommer att ske med koppling mot Örebros näringsliv?
John Johansson (s), Jimmy Nordengren (c) och Anders Åhrlin (m).

Medias roll i krisjournalistik & INSIKT 2023
Samtal om medias alltmer digitala roll och snabba påverkan samt valeftersnack. Hur påverkar detta även det regionala samhällsklimatet? Anders Nilsson, chefredaktör NA

Moderator

Felicia Gillberg

Information och anmälan

Tid

28 oktober,  7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Örebro

Information

Kostnadsfritt.  Sista anmälan: 27 oktober 13.00.

Promotionmorgon är för medlemsföretag. Är du inte medlem, men nyfiken och vill delta så är du välkommen att kontakta Felix.

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare