Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon oktober

Promotionmorgon

Välkommen till Promotionmorgon den 25 oktober på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration. Denna gång med nya affärer som en röd tråd genom morgonen.

Program

  • Morgonvärd Suzuki Garphyttan – Together for a better tomorrow.
    100-åringen från Garphyttan tar steget in i framtiden.
  • Influencer - en ny yrkeskår. Att jobba som influencer är ett relativt nytt affärsområde och innebär outforskad mark för många. Christoffer Nordström från Almi företagspartners nya nätverk för influencers.
  • Årets samhällsförändrare - Anna Bergström. Möt återbruksgallerian ReTunas centrumledare som vet hur man kan tjäna pengar på att sälja samma vara om och om igen. Anna Bergström har utsetts till Årets samhällsförändrare och en av näringslivets mäktigaste kvinnor av Veckans.
  • Creative Dragons - Sverige och Örebro behöver fler entreprenörer. Creative dragons är en möjlighet för både innovativa och kreativa idéer att söka investeringskapital. Hur går det till, och vilka resultat har man fått? Möt Camilla Bergholm från Almi och vinnaren från 2018, Hannes Rydell, som driver företaget Sista nio - en golfapp.

Moderator

Birgitta Ekblad

Packning av påsar och inlämning av material

Lämna in ditt material (180 exemplar) till personalen i receptionen Conventum Konferens, Olof Palmes Torg 1, Örebro onsdagen den 23 oktober eller torsdagen den 24 oktober senast 12.00. Vi ser gärna att ni bidrar med ett erbjudande, "give-away" eller något annat som upplevs som ett mervärde för mottagaren. Elever från Thoren Business School hjälper till att packa påsarna.

OBS! Det är viktigt att du lämnar i tid.

Fått förhinder?

Har du anmält dig, men fått förhinder? Avanmäl dig genom att klicka på avanmälningslänken i ditt bekräftelsemeil.

Morgonvärd

Information och anmälan

Tid

25 oktober 2019
7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Drottninggatan 42, Örebro

Information

Kostnadsfritt för Handelskammarens medlemmar, men anmälan krävs. Frukost serveras från 7.30. Programmet startar 8.00.

Du har alltid möjlighet att skicka en kollega i ditt ställe!

Sista anmälan: 23 oktober 2019, 14.00.