Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon februari

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

Uppdateras löpande!

Ragn-Sells vill förändra synen på avfall
Ragn-Sells jobbar med att samla in, behandla och avgifta vårt samhälle. Hör Mats Windh, regional försäljningschef och Johan Ahlberg, anläggningschef på Ragn-Sells prata om hur man jobbar för att förändra synen på vårt avfall och hur mycket resurser vi kan spara genom att återvinna befintliga råvaror.

Hur kan yrkeshögskolan hjälpa dig?
Arbetslivet är den främsta drivkraften bakom vilka yrkeshögskoleutbildningar som startar och hur de är upplagda. Den 12 mars anordnas Yrkeshögskolemässan på Kulturkvarteret i Örebro. Pauline Hildingsson från Handelskammaren berättar mer.

Ung Företagsamhet
Finns det något mer inspirerande än unga drivna entreprenörer? Vi får träffa några av dem som denna morgon får pitcha sina affärsidéer från scen. Mycelium UF, Decourus design UF och SafeCap UF.

Padeltrenden - död eller levande?
Strax före pandemin spred Padeln ut sig som en löpeld i hela landet, inte minst i Örebro. Flertalet hallar poppade upp och speltiderna var hett eftertraktade. Men vad hände sen? Hur ser intresset ut i dag och hur står sig sporten i förhållande till andra? Med oss i soffan har vi Joel Schönhult, hallansvarig på Backahallen och Eric Johansson, klubbchef i Örebro tennis och padelklubb.

Ny planerad flyglinje mellan Örebro och Helsingfors 
Det ser ut som Örebroarna inom kort kommer kunna ta sig smidigare till Helsingfors och vidare ut i världen med flyg. Helene Holmberg, Affärsutvecklare på Lygg berättar mer om planerna.

Moderator

Frukostvärd

Information och anmälan

Tid

23 februari,  7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 22 februari 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så kontakta jessica@handelskammarenmalardalen.se

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare