Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon februari

Välkommen till Promotionmorgon på riktigt igen! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

Regionen satsar på en industriell utvecklingsorganisation
Projektet Industrihubb ska växla upp industriutvecklingen i länet. Baserat på företagens behov ska det startas efterfrågade utvecklingsaktiviteter, insatser och projekt. För att det ska bli långsiktigt och uthålligt skapas ett industriellt utvecklingscenter, ett lokalt IUC-bolag i det nationella IUC-nätverket.

iDeliver
Vi vill bidra och vara en pusselbit i den moderna hållbara staden. Kan vi dessutom ha kul samtidigt som vi gör det, skapa en svensk innovation, lyfta det lokala näringslivet och även göra det på ett socialt hållbart sätt – då kommer vi långt, hälsar Danilo Barrera Glader, VD.

Ung Företagsamhet
Regionchef Ida Thorell berättar vad som är på gång hos UF. Hon tar även med sig ett UF-företag som berättar hur deras resa har varit hittills och vilka mål dom har framåt.

Örebro Universitet
Vi måste förändra samhället från grunden för att skapa en hållbar framtid. Därför behövs vetenskapligt förankrad kunskap som kan ligga till grund för medvetna och systematiska beslut – sådan kunskap utvecklar plattformen för en hållbar framtid vid Örebro universitet, PSF@ORU.

Professor Frans Prenkert är ordförande för den operativa styrgruppen och berättar mer om detta under morgonen.

Mer innehåll kommer ...

 

Moderator

Maria Widar

Morgonvärd

Information och anmälan

Tid

25 februari,  7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Örebro

Information

Kostnadsfritt för medlemmar.  Sista anmälan: 24 februari 12.00.

Promotionmorgon är för medlemsföretag men denna gång välkomnar vi gäster som är intresserade av nätverket.

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT