Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon april

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

Uppdateras löpande!

"Vi bygger Kumla som stad"
Kumla kommun tillsammans med Kumla Fastigheter och Kumla Bostäder satsar stort på att sätta stan på kartan. Den här morgonen får vi stifta närmare bekantskap med Andreas Brorson - kommunstyrelsens Ordförande, Gabriella Mueller Prabin - Kommundirektör, Hanna Jonasson - Näringslivschef , Johanna Uddling - Turism- och evenemangssamordnare och Anne-Lie Carlos Jeansson - VD Kumla Bostäder/Kumla Fastigheter.

Vinnarintervju från Stora Näringslivsdagen
Vi får träffa vinnarna av Årets Företagare som delades ut under Stora Näringslivsdagen på Conventum 20 mars. Marie Lindqvist Pahlstad, en av grundarna och ägarna av ZilenZio gästar oss i soffan.

Innovativt företagande
Fredrik Stenman från Inkubera är med oss tillsammans med Erika Orvendal från FIBES Family och berättar mer om innovativt företagande.

Hitta din framtida kompetens genom speeddejting
Jobbchansen anordnas av Örebro kommun och matchar ihop arbetsgivare med arbetssökande. Under en förmiddag finns möjlighet att träffa arbetssökande genom speed-intervjuer, direkt på plats. Vi får höra mer om konceptet och hur ditt företag kan bli en del av det när Nedim Murtic gästar oss, Näringslivsstrateg för Örebro Kommun.

Ny utbildning för affärsutveckling
Handelskammaren lanserar tillsammans med medlemsföretaget LOVAKademy AB en utbildning för affärsutveckling. Utbildningen riktar sig till sälj & marknadsansvariga som är seniora i sin roll och redo att ta nästa steg in i affärsutveckling. Magnus Jonason från LOVAKademy gästar oss och berättar mer.

En annan mamma
Kampanjen En annan mamma syftar till att ekonomiskt stötta och bidra till det viktiga arbetet som Kvinnohuset i Örebro gör. Här erbjuds en fristad för kvinnor och barn som flyr våld och hot. Med oss på scen har vi Mikaela Lagerlöf från Kvinnohuset tillsammans med Johanna Bister som är en av de starkt engagerade i kampanjen.

Moderator

Morgonvärdar

Information och anmälan

Tid

26 april,  7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 25 april 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så kontakta jessica@handelskammarenmalardalen.se

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare