Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon maj

Välkommen till Promotionmorgon! Vi bjuder på spännande gäster, senaste nytt från regionen och nya affärskontakter. Dropin från 7.30 med frukostbuffé. Scenprogrammet börjar 8.00.

Program

Uppdateras löpande!

Hur bygger vi framtidens Örebro
Var står vi nu och vad är planen framåt? Möt Peder Hallkvist, Örebros Stadsarkitekt som gästar oss på scen och delar sina perspektiv på stadens utveckling.

Rapport från Södercitys takåsar
Glassery, Örebros första och enda takbar med utsikt över hela Örebro är med och sätter södercity på kartan. Hans Bihl, krögare, gästar oss och berättar om konceptet, satsningen och hur restaurangen tagits emot av Örebroarna.

Hållbarhetspanel 
Mari Hellblom berättar om sitt företag och den digitala plattform som hjälper andra företag att uppnå större effektivitet och ökad lönsamhet, med en tydlig koppling till FN:s mål för hållbar utveckling. Mari är förutom ägare och VD för Easy To Trust, nätverksledare för vårt hållbarhetsnätverk och utbildningsledare för vår CSRD fördjupning och hållbarhetsutbildning.

Vi träffar Camilla Goldbeck-Löwe från Epiroc som pratar om hur CSRD påverkar verksamheten och hur Epiroc satt upp arbetet med de nya EU-direktiven. Vilka utmaningar och möjligheter har identifierats? Vilka behov av rapporteringssystem ser man och vilka troliga effekter innebär det för leverantörer m.fl?

Anders Moberg från IUC Industrihubb svarar på hur de nya EU direktiven kommer att påverka små och medelstora företag.

Nytt reviderat näringslivsprogram för Örebro kommun
Vi får ta del av ett rykande färskt näringslivsprogram som fastställts i dagarna.  Med oss i soffan för att förklara syftet med programmet och vad det konkret innebär har vi Näringslivsdirektör Göran Dahlén och kommunalråden Anders Åhrlin (M) och Karolina Wallström (L).

Chateau Festival 
Örebro levererar event och konserter på löpande band under sommaren. Hela 372 spelningar från maj-september på olika arenor.  Vi får träffa en ny aktör i branschen som 1 juni arrangerar Chateau Festival som kompletterar utbudet med ny musik på en unik plats.

Stora Näringslivsdagen med gala 2025
Succé är ordet för den fantastiska dag och kväll vi fick tillsammans med Örebros näringsliv på Conventum den 20 mars. Nu släpper vi datumet för 2025!

Moderatorer

Information och anmälan

Tid

31 maj,  7.30-9.00

Plats

Conventum Kongress,
Fabriksgatan 19, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan/avanmälan: 30 maj 13.00.
Ej avanmält återbud debiteras med 150 kr exkl. moms.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så kontakta jessica@handelskammarenmalardalen.se

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT
Deltagare