Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Marknadsklubben Förpackningen som språkrör – Ta din förpackning ett steg längre

noimage

Vi skriver ”vi” om Handelskammaren Mälardalen och ”du” om målgruppen för att skapa en relationskänsla. Det är inte nödvändigt att du behåller underrubrikerna, det viktiga är att innehållet kommer med.

Hållbara förpackningar med snygg design är viktigare än någonsin. I vår region har vi ett spännnade företag som ligger i framkant, Billerudkorsnäs. De delar med sig av kunskap och kompetens i en spännande föreläsning.

Under föreläsningen kommer vi bland annat att titta på hur du kan maximera konsumentkommunikationen med hjälp av förpackningen, vilka förpackningstrender vi ser i dagsläget samt förpackningens betydelse för varumärkesbyggandet.

Program/innehåll

  • Spännnade design av förpackningar
  • Hur ser framtidens förpackningar ut
  • Snyggt, framtid och hållbart!

Målgrupp

Arbetar du med marknadsföring eller kommunikation – på stort som litet företag, på reklambyrå eller kanske i en organisation, då är det här nätverket för dig! Marknadsklubben vänder sig till dig som jobbar med marknadsföring och kommunikation i Örebro, oavsett om du befinner dig på beställarsidan eller leverantörssidan. Genom nätverket vill vi stärka Örebros marknadsförare, lyfta fram god marknadsföring och bidra till tillväxt och utveckling av branschen.

Om föreläsaren

Johanna Oderstad, Technical Sales Manager på Carton Solutions  - Frövi

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon

Samarbetspartner

Information och anmälan

Tid

15 september kl.11.30 - 12.30 eventuellt efterföljande lunch

Plats

Handelskammaren Mälardalen - plan 2, Rudbecksgatan 7, Örebro.

Alternativt Online - du får anslutningslänk i bekräftelsemailet.

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person. Föreläsningen genomförs digitalt som läget är just nu om inte tillkommer en kostnad för lunch, uppdaterad info kommer senare.
0  kronor för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen.
295 kronor för icke medlemmar.
Priset är exklusive moms.

Sista anmälan: 14 september 2020