Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammarfrukost online - Vad innebär ett medlemskap i Handelskammaren?

För dig som vill veta mer om oss och eventuellt vill bli medlem.

Program

Vi tar lite frukost och börjar med en runda där alla deltagare får chansen att presentera sig och sitt företag (3 minuter). Vad gör ni? Var finns ni? Vilka tjänster och produkter säljer ni? Vilka är era största utmaningar just nu när det gäller utveckling och tillväxt?

Målet med mötet
Att ge dig som företagare möjligheten att hitta nya kontakter och få information om vad Handelskammaren har att erbjuda och vilka fördelar ett medlemskap har för ditt företag.

1. Vi växer
Handelskammaren Mälardalen växer. Vi jobbar aktivt på att utöka vår verksamhet och har nu Ca 800 medlemmar i Västmanlands och Örebro län, Eskilstuna och Strängnäs. Nätverket kan bli din nya marknad för samarbete och affärer.

2. Mer lokal närvaro
Vi finns i Karlskoga och du hittar oss alltid i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Vår lokalstyrelse i Bergslagen är det rätta stället för dig i Lindesberg, Nora, Hällefors och Kopparberg.

3. Marknadsför ditt företag
Som ny medlem får du automatisk marknadsföring via våra sociala medier. Via medlemsportalen kan du lägga upp nyheter om dina produkter, tjänster och evenemang på vår hemsida som vi sprider via våra nyhetsbrev. Du har förstås också alltid möjlighet att knyta nya kontakter på våra medlemsaktiviteter och missa inte möjligheten att visa en reklamfilm på Promotionmorgon sista fredagen varje månad.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel
Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Tid

15 september 2020, 8.00-9.00

Plats

Online via Zoom

Information

Mötet är kostnadsfritt, men du behöver anmäla dig. Platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.

Sista anmälan: 14 september 2020