Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Lärseminarium - Våga bli entreprenör

Ett lärseminarium om att våga förändra sitt liv och att ta steget till att följa sin passion. Jean Rose är grundare till företaget SheSupp, vars mål är att bidra till ett mer jämställt näringsliv genom att förmedla entreprenöriella talanger och göra det möjligt för fler kvinnor att starta egna företag.

Program

  • Inspirationsföreläsning
  • Eftermingel med snacks

För några år sedan befann sig Jean Rose i en situation där hon arbetade på ett jobb som visade sig vara helt fel. Det lät henne inte stoppas och efter en tid landade hon på drömjobbet på revisionsbyrån Ernst & Young. Men, längtan till att bidra till något större och viljan att se fler kvinnor i ledarpositioner växte sig starkare, så hon startade SheSupp. Trots rädslan för ekonomisk instabilitet och för misslyckande valde hon att lämna den trygga anställningen på Ernst & Young för att satsa helhjärtat på SheSupp. Skrämmande? JA! Galet? Lite.

Hennes story har uppmärksammats i både DN och Elle Sverige och hon har även listats på Företagarnas succélista "Sveriges Unga Företagare" med 103 unga företagsidéer. Nu föreläser hon om att våga förändra sitt liv, vare sig stegen är stora eller små. I sina föreläsningar uppmuntrar hon andra att våga ta sig ut in i det okända, satsa på sin idé och våga inta ledarpositioner, samtidigt som hon inspirerar ledare och företagare till att bli den bästa versionen av sig själva och göra skillnad. Hon tar lärdom från sin egen erfarenhet och inspirerande företagsledare och entreprenörer som hon träffat längs vägen.

I dagsläget arbetar Jean Rose med SheSupp parallellt med sitt uppdrag som affärsrådgivare på Startup Stockholm, där hon hjälper idébärare och entreprenörer.

Information och anmälan

Tid

25 oktober 2018, 15.00-18.00

Plats

Kinnarps Businesslounge, Örebro

Information

Kostnadsfritt seminarium, men anmälan krävs.
Vi bjuder på kaffe, kaka och snacks till minglet.
Obs begränsat antal platser!
Sista anmälningsdag: 23 oktober 2018