Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammarklubben

Handelskammarklubben är Västerås mötesplats för näringsliv och samhälle. Klubben är ett forum för mingel, dialog, inspiration och informationsutbyte under avslappnade former. Varje tillfälle gästas av föreläsare och har ett unikt tema för att varje träff ska vara intressant och spännande för dig som medlem.

Välkomna till Handelskammarklubben -Tema hållbarhet

  • Vi gästas av Ann-Sofie Granzell, ordförande för CirEko och hållbarhetsstrateg på Smart Planet Business. Ann-Sofie kommer berätta om cirkulära, klimatsmarta affärsmodeller och strategier i affärsvärlden.
  • Liviu Voinea, företags specialist på Solkraft Direkt Sverige AB, ska presentera hur man sparar pengar med hjälp av solpaneler och värnar om miljön.
  • Sist har vi Maria Davies som introducerar Skafferiet Västerås AB, en förpackningsfri butik!

Den cirkulära ekonomin skapar affärer genom att resurser används om och om och om igen. Genom att addera till ny teknik och samarbeten i värdekedjan växer nya tjänster och företag fram, som samtidigt är både klimatsmarta och lönsamma. Nu handlar det om att fundera i nya banor - att börja skruva på sina affärsmodeller och strategier.

Vinn din utställarbiljett till Stora Näringslivsdagen 2019!

Vi kommer att lotta ut EN utställarplats till Stora Näringslivsdagen 2019 bland Handelskammarklubbens deltagare. Vi kommer även att avslöja datumet!

Det kommer sedan att finnas gott om tid för mingel och nätverkande.

Vi bjuder på lättare plockmat och ett glas bubbel, glöm inte att ange eventuell specialkost i anmälan.  Varmt välkomna!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Tid

25 oktober 2018, kl 16.00-18.00

Plats

Sky Bar, Hotel Plaza

Kopparbergsvägen 10, 722 13 Västerås

Information

Kostnadsfritt för Handelskammarens medlemmar, men anmälan krävs. Alla deltagare har chans att vinna en utställarplats till Stora Näringslivsdagen 2019!