Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kunskapsfrukost - Kommunikativa miljöer med Uni-Form

Hur påverkas vi av de miljöer vi vistas i, medvetet eller omedvetet? Välkommen på en upplysande morgon med Caroline Odd och Uni-Form.

Caroline Odd från Uni-Form kommer att guida oss igenom hur omgivande miljöer kan få oss att känna, förstå, och uppfatta saker och ting. Rumsliga miljöer, såväl utomhus som inomhus är informationsbärare i allra högsta grad.

Vi påverkas mycket av de rum och miljöer vi vistas i. Arkitektur såväl som interiör/design påverkar mycket hur människor beter sig, rör sig, hur man hittar, vart man riktar sin uppmärksamhet.

Rumslig gestaltning och informationsdesign handlar om hur vi uppfattar och förstår de rum och miljöer vi vistas i. Både inom- och utomhusmiljöers uppbyggnad och formgivning påverkar vår orienterbarhet, vår sinnesstämning och i allra högsta grad den karaktär platsen utstrålar. Rumsliga element som färg, form, material, ljus, ljud och hur dessa kan kombineras, skräddarsys och göra skillnad är vår specialitet. Att dessutom låta detta samspela med professionellt utformad text och bild i sin rätta kontext sätter pricken över i:et för framgångsrik informationsdesign.

Program/innehåll

  • 07.30-08.00 Mingelfrukost
  • 08.00-09.00 Program med Caroline Odd

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Tid

31 maj 2018, kl 7.30-9.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - Vasagatan 20 A Västerås.

Information

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen

Sista anmälan: 29 maj 2018