Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammarfrukost våren 2019

Vi öppnar dörren för dig som vill veta mer om oss och eventuellt vill bli medlem. Den 8 maj 2019 är du välkommen på Handelskammarfrukost.

Program

Vi börjar med en runda där alla deltagare får chansen att presentera sig och sitt företag. Vad gör ni? Var finns ni? Vilka tjänster och produkter säljer ni? Vilka är era största utmaningar just nu när det gäller utveckling och tillväxt?

Nyheter 2019

1. Vi växer
Handelskammaren Mälardalen växer, den 1 januari fick vi 75 nya medlemsföretag från Eskilstuna och Strängnäs kommuner. Vi jobbar aktivt på att utöka vår verksamhet och har nu 775 medlemmar i Västmanlands och Örebro län, Eskilstuna och Strängnäs. Nätverket kan bli din nya marknad för samarbete och affärer.

2. Mer lokal närvaro
En extra satsning i Västra Mälardalen gör att vi är på plats i Arboga utvecklingscentrum från och med januari 2019. Vi finns också i Karlskoga, oftast på torsdagar, och du hittar oss alltid i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Vår lokalstyrelse i Bergslagen är det rätta stället för dig i Lindesberg, Nora, Hällefors och Kopparberg.

3. Marknadsför ditt företag
Som ny medlem får du automatisk marknadsföring via våra sociala medier. Via medlemsportalen kan du lägga upp nyheter om dina produkter, tjänster och evenemang på vår hemsida och vi sprider dem via våra nyhetsbrev. Du har förstås också alltid möjlighet att knyta nya kontakter på våra medlemsaktiviteter och missa inte möjligheten att visa en reklamfilm på Promotionmorgon sista fredagen varje månad.

4. UTSIKT 2019
Den 10 oktober är du välkommen till framtidskonferensen UTSIKT med föreläsare som Jenny Hermansson, Norden-vd på Spotify, Martin Palm, vd på Primetime och Pär Pärsson Creative Director och partner på YouMe Agency som talar om om varumärkets kraft i jakten på talanger. Medlemmar får alltid rabatt på våra event.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Internationell handel och medlemskap

Information och anmälan

Tid

8 maj 2019, 8.00-9.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen, Rudbecksgatan 7, plan 5, Örebro.

Information

Frukosten är kostnadsfri, men du behöver anmäla dig. Platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.

Sista anmälan: 7 maj 2019