Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammaren för Musikhjälpen

Stöd Musikhjälpen och tävla om en reklam produktion!

Ge ditt support till Handelskammaren Mälardalens insamling genom att tävla om vårt unika mediapaket. Perfekt för dig som vill stärka ditt varumärke lokalt samtidigt som du bidrar till kampen mot sexuellt våld.

Var med och tävla med chansen att vinna produktion av en reklam-spot samt 50 reklamspotar (á 20 sekunder) på RIX FM och Star FM (25 spotar per kanal under december 2019). Beräknad veckoräckvidd är 165 000 lyssnare i Västmanland. Värdet på produktionen och spotarna uppgår till 11 750 kr.

Bidragen till Musikhjälpen kan bland annat gå till fysisk och psykisk vård för överlevare, till hjälp att driva rättsprocesser och möjlighet till utbildning för att undvika en framtid i fattigdom och utsatthet. Pengarna kan även gå till att skapa säkra platser i osäkra miljöer, till exempel belysning och lås på toaletter i flyktingläger. En viktig del är också att stötta det förebyggande arbetet för att förändra de negativa normer och attityder som ligger till grund för sexuellt våld.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Tid & Plats

Tävlingen pågår mellan 26  november till 15 december. 10 december är Handelskammaren Mälardalen på plats på Sigma Torget 10.30 - 18.30. Kom gärna och besök oss i tältet ta del av aktiviteter samt stöd Musikhjälpen.

Information

• Tävlingen avslutas 15 december kl 00.00.

• Vi kommer att välja 1 vinnare v. 51

• Genom att delta i tävlingen är det viktigt att du är medveten om ev vinstskatt. Läs mer här om vinstskatt: https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/inkomster/tavlingsvinster.4.7459477810df5bccdd4800015166.html

• Det går bra att ge ett bidrag utan att delta i tävlingen. Om du vill delta i tävlingen – bocka i rutan för deltagande, samt bidra med minst 50 kr.

• Bidrags summan avgör inte tävlingsfinalisterna. En kunskapsfråga kommer att ställas till alla som vill delta i tävlingen och vinnaren av frågan tar hem presentkortet på radioreklamen.