Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte Morgon på Kammaren juni

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag.

Program

Uppdateras löpande

Ta del av de senaste uppdateringarna om projektet Mälarporten i Västerås, en unik satsning, stadsomvandling intill Mälaren och med ett nytt resecentrum som gynnar hela regionen, näringslivet och stadskärnan. 

Vi träffar projektchef Sanna Edling som delar med sig av de senaste nyheterna, projektets framsteg och hur planerna kring utvecklingen av nya bostäder och favoritplatser i staden ser ut.

 

Vilka är de framtida kompetenserna och vilka roller har en avgörande roll för en hållbar arbetsmarknad? 

Vi träffar Meritminds Regionchef för Mälardalen, Susanne Wilson, och Talent Acquisition Specialist Mia Pelka, som ger sin inblick på branschens utmaningar och utvecklingar.

Det händer massor i Västerås city under våren och sommaren. Bland annat så invigs Sommartorget den 13 juni.

Vi träffar VD Maria Martinsson och evenemangskoordinator Pernilla Anvemyr som berättar mer om vad som är på gång. Vi får mer information om midsommar i city, sommar gå-gatan, zkrota skräpet och mycket mer.

Hitachi Gymnasiet använder den senaste teknologin i sin undervisning. Eleverna får arbeta med avancerade verktyg och programvaror som förbereder dem för arbetslivet och vidare studier inom teknik och ingenjörsvetenskap, bland annat.

Vi träffar den nya rektorn Peter Stenberg som delar med sig av deras vision och sina tankar om vikten av samverkan mellan skola och näringsliv. Han kommer att berätta vidare hur skolan strävar efter att ge eleverna de verktyg och kunskaper som krävs för att forma en hållbar och framgångsrik framtid.

Vi träffar den unga företagaren Gustav Thenander som gjort stor succé mitt sitt UF företag. 

Han berättar om hur UF året varit och vilka lärdomar han fått på vägen.

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

13 juni 2024

Tid

Kl. 07.30 - 09.00

Plats

Elite Stadshotellet i Västerås

Information
 • Kostnadsfritt för medlemmar.
 • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
 • Vi bjuder på frukost.
 • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
 • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
 • Sista anmälan 12 juni  kl.13.00.
 • Efter kl.13.00 kontakta: sandra@handelskammarenmalardalen.se

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: sandra@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: sandra@handelskammarenmalardalen.se eller magnus@handelskammarenmalardalen.se.

Magnus Forslund

 • Affärsområdeschef
 • Marknad & Medlemsservice

Sandra Verrone

 • Marknadskoordinator
 • Möten, event och medlemskap
Deltagare