Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Flyg t/r till Almedalen den 26 juni från Örebro Airport

För den som tycker det är krångligt och dyrt med boende, resa och uppehälle på Gotland under Almedalsveckan erbjuder vi nu ett enklare alternativ.

Onsdag den 26 juni flyger vi gemensamt till Almedalen med LYGG över dagen, där du har möjlighet att följa med. Begränsat antal platser, först till kvarn!

Ta chansen och ta pulsen på politiken och gå på de seminarier som är intressanta för dig. Det blir en heldag med ny kunskap, tal, seminarier, inspiration och kontakter. Du kommer dessutom bjudas in till ett härligt Almedals-mingel under eftermiddagen.

Information:

  • Flyg* tur och retur Örebro Airport - Visby onsdag 26 juni
  • Avresa morgon, hemkomst sen kväll
  • Transfer: Visby - Almedalen

Business Region Örebro har en arena med heldagsprogram onsdag den 26 juni inkluderat frukost, enklare lunch och mingel tillsammans med oss, Handelskammaren Värmland och Sthlm-Oslo 2.55.

*Denna flygning genomförs vid minimum 25 personer registrerade 

Oskar Axelsson

  • Verkställande direktör

Marcus Ellervik

  • Projektledare
  • Relocation Service
Information och anmälan
För vem

Resan riktar sig till alla som vill delta i den unika mötesplats för samhällsfrågor som Almedalen är. Inget krav på medlemskap.

Datum

26 juni 2024
Detaljerat program hittar du här.

Kostnad

10 000 kr exkl moms
per person (momssats 6%).

FULLBOKAT!

 

Samarbetspartner

Direktflyget är ett samarbete mellan Handelskammaren Mälardalen, Business Region Örebro, Örebro Airport och LYGG.

Almedalsveckan är en unik mötesplats där samhällsfrågor lyfts fram i en öppen och demokratisk anda. Inga ämnen är för små eller för stora att diskutera, och här ges alla möjlighet att delta i samtal och debatter. Det är en plats där olika åsikter och perspektiv välkomnas och där alla är fria att delta i den demokratiska dialogen.

Läs mer om Almedalsveckan