Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte Morgon på Kammaren december

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag.

Program

Uppdateras löpande

Magnus Jonason, Verksamhetsutvecklare, Föreläsare, Entreprenör på LOVAKademy AB, gästar soffan och berättar om det nya samarbetet med Handelskammaren.

Handelskammaren Mälardalen lanserar tillsammans med LOVAKademy en utbildning för affärsutveckling. Utbildningen riktar sig till sälj & marknadsansvariga som är seniora i sin roll, som tagit plats i organisationen och som behöver ta nästa steg in i affärsutvecklingen. Utbildningen utlovar bland annat förståelse för branschglidningar och information om hur och var AI kommer att spela en större roll och förändra framtidens företagande.

Ulf Ottosson, Företagsrådgivare på SEB och ordförande i Lokalstyrelsen Handelskammaren Mälardalen ger dig en inblick i det senaste ekonomiläget.

Ulf delar med sig av det senaste rörande ekonomi, vilket med anledning av den tid vi befinner oss i, är högst aktuellt.

Vi får besök av Lokala Hjälpen som arbetar för ett bättre Västerås. Just nu, med juletider alldeles runt hörnet, så erbjuder Lokala hjälpen möjligheten att med hjälp av dem anordna en egen julinsamling. 

Vill du vara med och bidra till att ge alla möjligheten till en bra jul? Besök då Morgon på Kammaren och kom och lyssna på Amanda och Gia från Lokala Hjälpen som berättar mer om deras julsatsning.

SM-veckan anordnas nästa år för första gången i Västerås, vilket är en stor merit för vår stad och något som vi med stolthet vill lyfta. 

Med oss i soffan har vi Maria Engelfeltd som kommer att berätta mer om SM-veckan och hur upplägget för detta stora event kommer att vara. SM-veckan kommer att gå av stapeln i juni 2024.

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

7 december 2023

Tid

Kl. 07.30 - 09.00

Plats

Elite Stadshotellet i Västerås

Information
  • Kostnadsfritt för medlemmar.
  • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
  • Vi bjuder på frukost.
  • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
  • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
  • Sista anmälan 6 december  kl.13.00 2023.
  • Efter kl.13.00 kontakta: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: felix@handelskammarenmalardalen.se

Magnus Forslund

  • Affärsområdeschef
  • Marknad & Medlemsservice
Deltagare