Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Drop-in online på Handelskammaren Mälardalen

Handelskammaren Mälardalen är en oberoende privat näringslivsorganisation som företräder företagens intressen och bidrar till framgång, lokalt och globalt för både små och stora företag. Vårt uppdrag är att främja ett starkt och konkurrenskraftigt näringsliv i regionen- vi röjer undan hinder för tillväxt.

Drop-in online på Handelskammaren Mälardalen

17 februari 2021 erbjuder vi dig som vill veta mer att träffa oss online. Här har du chansen att ställa frågor om  Handelskammaren Mälardalen samt berätta om dig och ditt företag och era utmaningar.

Målet med mötet
Målet är att ge dig som företagare möjligheten att hitta nya kontakter och få information om vad Handelskammaren har att erbjuda dig och vilka fördelar ett medlemskap har för ditt företag.

1. Vi växer
Handelskammaren Mälardalen växer. Vi jobbar aktivt på att utöka vår verksamhet och har nu cirka 800 medlemmar i Västmanlands och Örebro län, Eskilstuna och Strängnäs. Nätverket kan bli din nya marknad för samarbete och affärer.

2. Marknadsför ditt företag
Som medlem får du automatisk marknadsföring via våra kanaler. Via medlemsportalen på vår hemsida kan du lägga upp nyheter om dina produkter, tjänster och evenemang som andar medlemmar har tillgång till.  Du har även möjlighet att synas med film på vår nya mötesplats, Morgon på Kammaren som äger rum 8 gånger per år.

3. Kunskap och nya affärskontakter
I vår kalender hittar du alla våra utbildningar, seminarier och events som är planerade inför 2021. Vi uppdaterar kalendern regelbundet med nya utbud så glöm inte att hålla utkik med jämna mellanrum.

Program

  • Kort presentation om Handelskammaren Mälardalen
  • Deltagare presenterar sig och sitt företag
  • Frågor och diskussioner

Varmt välkommen med din anmälan!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Oskar Axelsson

  • Verkställande direktör
Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Datum

17 februari 2020

Tid

kl 08.30-9.30

Plats

Online via Zoom

Information

Du har möjlighet att presentera dig och ditt företag, samt ställa frågor under mötet

Platsen är bindande men får gärna överlåtas till en kollega

Kostnadsfritt

Sista anmälan: 16 februari 2021