Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Vägen till Framgångsrikt Ledarskap

Vill du utveckla ditt ledarskap och företaget du leder? Svaret är givetvis JA. Som ledare funderar du säkert då och då på hur du bäst ska göra det. Hur ska du lyfta dig själv och ditt ledarskap och även lyfta dina medarbetare till att bli ett mer högpresterande, inspirerat och lönsamt team? Hur ska du få de resultat och den lönsamhet du innerst inne önskar? Eller - Hur kan ni gå från bra till bäst?

Som ledare funderar du säkert på hur du på bästa sätt ska utveckla ditt ledarskap och företaget du leder. Hur ska du lyfta dig själv och ditt ledarskap samt dina medarbetare till att bli ett mer högpresterande, inspirerande och lönsamt team? Hur kan ni gå från bra till bäst?

Det finns många missuppfattningar om hur man skapar ett produktivt och lönsamt team. Du kan ha försökt att göra saker hittills som faktiskt inte är de bästa metoderna, för att få ditt team att prestera mer och bättre. Kanske gör du till och med fel saker utan att du vet det?

Tack vare forskning och beprövad erfarenhet, har vi idag ny spännande kunskap om hur man både lyfter sig själv, sitt ledarskap och även skapar ett produktivt och varaktigt lönsamt team. Denna kunskap är enkel att tillämpa men är känd av få!

Eva Kugelberg från Kugelberg Ledarskap AB sammanfattar de viktigaste och mest användbara metoderna.

Du får ta del av:
  • Några viktiga steg du kan ta för att lyfta ditt ledarskap.
  • Vad riktigt framgångsrika personer har gemensamt, som de ofta inte riktigt vet själva.
  • Vad man varit överens om i flera tusen år när det gäller personliga resultat, men som vi ofta bortser från i näringslivet, trots att det är så viktigt.
  • Ett fatalt misstag nästan alla chefer och ledare gör, när de vill få medarbetarna att prestera bättre – och hur du undviker det.
  • Hur du och dina medarbetare sätter stora djärva mål och arbetar mot dem på ett nytt sätt, så att ni verkligen når dem.

Vi bjuder på lätt lunch och minglar mellan 11.30 - 12.00 och lyssnar sedan på Evas inspirationsföreläsning  som avslutar senast 13.15.

Varmt välkommen med din anmälan!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Välkommen till lunchmöte i vårt nyöppnade lokalkontor i Arboga.

Information och anmälan

Datum

2 april 2019

Tid

kl 11.30- 13.15

Plats

Arboga Näringsliv & Turism
Centrumleden 6
732 30 Arboga

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.

Kostnadsfritt  under 2019 för Handelskammarens medlemmar samt företag i Arboga, Köping & Kungsör, men anmälan krävs.

Sista anmälan: 1 april 2019

Vid utebliven avanmälan debiteras 200 kr