Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Trade Talks Brasilien

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie kostnadsfria, livesända seminarier inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Den här gången utforskar vi de politiska förutsättningarna i Brasilien och dess inverkan på svenska företag.

PROGRAM
Brasilien är en viktig strategisk handelspartner för Sverige på grund av sin omfattande ekonomi och stora marknadspotential. Sverige och Brasilien har över åren etablerat starka bilaterala samarbeten inom områden som forskning, innovation och hållbar utveckling, vilket ytterligare stärker handelsrelationerna.

Anmäl dig till TRADE TALKS: Brasilien, den 19 september, där vi kastar ljus över den brasilianska marknaden och den politiska kartan i Brasilien, samt undersöker dess konsekvenser, utmaningar och möjligheter för svenska företag som både har en närvaro eller önskar etablera sig där.

Här får du möjligheten att ställa frågor och delta i samtalet om hur svenska företag kan navigera i den rådande politiska miljön och identifiera strategier för att säkerställa framgångsrika verksamheter i Brasilien.

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare i samarbete med svenska utlandshandelskammare och marknadsexperter.

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Information och anmälan

Tid

19 september 14.00-15.30
Sista anmälan: 17 september

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt