Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Marknadsklubben online: Så skapar du en hemsida som stöttar dina affärsmål

Har du en perfekt hemsida, med en konverteringsgrad som omöjligt kan bli bättre? Då kommer du inte att få ut något av denna föreläsning. Om du däremot gärna vill att fler potentiella kunder genomför köp eller registreringar på din hemsida kommer denna föreläsning ge dig några riktigt bra verktyg, ett ramverk och råd på hur du kan nå dit.

Eller ja, på 45 minuter hinner vi i alla fall ta upp hur du påbörjar din resa mot att ha en hemsida som stöttar dina affärsmål genom att du börjar bry dig om vad dina kunder behöver. Ofta är ett väldigt bra första steg att byta perspektiv och verkligen försöka förstå vad kunden vill ha av dig och hur du kan hjälpa dem med det i en digital kontext.

På Marknadsklubben  den 19 maj kommer vi att titta på faktiska exempel som visar hur företag ofta fastnar i inifrånperspektivet och bara tittar på vad de själva gör, istället för att titta på vad kunden behöver. Vi kommer också titta lite närmare på vad du behöver ha på plats för att starta upp ett optimeringsprojekt och vilka metoder du kan använda för att förstå dina besökare bättre.

Föreläsare: Emelie Borg, webbanalytiker på den digitala affärsbyrån Impera

Samarbetspartner

Information och anmälan

Tid

19 maj 2020, 11.30-12.30

Plats

Online

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.
kosnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen.
295 kronor för icke medlemmar.
Priset är exklusive moms.

Sista anmälan:  18 maj 2020