Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Så blir du en professionell reklamköpare!

Ja, väldigt mycket av företagens marknadsbudgetar kastas i sjön varje dag p.g.a. uppdragsgivare som inte är erfarna beställare eller helt enkelt har för lite tid. Och många byråer är dessutom så ivriga att komma igång att de hoppar över de viktiga frågorna. Under föreläsningen kommer du att få tips, verktyg och mallar som gör dina investeringar flerdubbelt effektivare. Det gör dig till en professionell reklamköpare både i små och stora sammanhang. Välkommen till en lunchföreläsning som lönar sig!

Innehåll

  • Vad kan jag förvänta mig av min reklambyrå?
  • Hur ger jag en brief som inte kan misstolkas?
  • Hur ser jag till att projektet landar inom budget?
  • Vilka resultat kan jag förvänta mig?
  • Ska jag skriva avtal med byrån?

 

Föreläsare är Emily Öjdemark och Daniel Forneheim. Emily är VD på reklambyrån Think Happy Thoughts som arbetar med uppdrag över hela den nordiska marknaden. Daniel var tidigare stor reklamköpare som Nordisk Brand manager på Electrolux, och uppdragsgivare till både små och världsomspännande reklambyråer. Idag är han varumärkesstrateg på Think Happy Thoughts.

Marknadsklubben

Arbetar du med marknadsföring eller kommunikation - på stort som litet företag, på reklambyrå eller kanske i en organisation, då är det här nätverket för dig! Marknadsklubben vänder sig till dig som jobbar med marknadsföring och kommunikation i Örebro, oavsett om du befinner dig på beställarsidan eller leverantörssidan. Genom nätverket vill vi stärka Örebros marknadsförare, lyfta fram god marknadsföring och bidra till tillväxt och utveckling av branschen.

Värd

Information och anmälan

Tid

16 november 2017,
kl 11.30-13.30

Plats

Makeriet, Örebro.

Information

Föreläsning inkl. lunch 150 kr för medlemmar, 300 kr för icke medlemmar, moms tillkommer. Vi börjar med föreläsning och avslutar med lunch.