Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Affärer och återhämtning under pandemin

Regional Exportsamverkan Västmanland bjuder in dig till ett onlineseminarium där vi informerar om stöd och ger råd inför återhämtningen av Covid-19 pandemin.

Många företag har påverkats kraftigt i sviterna av Covid-19 med avstannad verksamhet och lägre omsättning. Vi bjuder in dig till ett seminarium där vi går igenom de olika stöd som finns tillgängliga från Region Västmanland. Det finns stöd för omställning av verksamheten p.g.a. av Covid-19, men även andra stöd som digitaliseringscheckar, internationaliseringscheckar med mera. Vi går igenom alla stöd och besvarar era frågor!

På seminariet deltar även Business Sweden som berättar om sitt nya veckobrev Executive Brief där de har en omvärldsspaning från sina 47 kontor runtomkring i världen med fokus på Covid-19-relaterade problem. Inom kort lanserar de även ett nyhetsbrev ,Recovery Support, riktat mot återhämtning som de berättar mer om.

Under sändningen har du även möjlighet att ställa dina frågor i chatten till de medverkande.
Det är kostnadsfritt att delta!

Välkommen till livesändning tisdagen den 16 juni 14.00-15.00.

För mer information:

Visar Hoxha
Almi Mälardalen & Enterprise Europe Network
visar.hoxha@almi.se
021-10 78 23

Regional exportsamverkan Västmanland är ett samarbete mellan Almi Mälardalen, Business Sweden, Enterprise Europe Network, EKN, Handelskammaren Mälardalen och Region Västmanland.

Information och anmälan

Datum
16 juni 2020

Tid
14.00 - 15.00

Information

Seminariet är kostnadsfritt! Länk till livesändningen skickas ut till dig i ett mejl efter anmälan.

Anmäl dig senast 12.00 den 16 juni.

Frågor?
Vänd er till Thor-Björn Käck.