Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Räcker elen i Västmanland, och vad händer med elpriserna?

Tillsammans med elnätsägarna i Västmanland bjuder vi in till ett onlineseminarium där du får lära dig mer om elmarknadens villkor och funktion. Tillgång till tillräckligt med el till ett konkurrenskraftigt pris är en förutsättning för näringslivets tillväxt och för vår regions attraktionskraft. De senaste åren har vi elpriserna varierat kraftigt och brist på effekt i delar av Sverige har hindrat företagsetableringar samt expansioner. Det påverkar inte bara etableringar och expansioner men även förändringen till ett mer hållbart samhälle.

Medverkande företag är Mälarenergi och Sala Heby Energi. Tillsammans ger dem dig kunskap om hur elmarknaden är uppbyggd, hur elpriser fungerar samt ge dig en bra förståelse för elnätet idag och i framtiden i Västmanland.

Mötet är ett hybridmöte där vi sänder digitalt via Zoom men med några platser för fysiskt deltagande på plats i Handelskammarens lokaler.

Varmt välkommen med din anmälan!

Thor-Björn Käck

  • Projektledare
  • Medlemskap, infrastruktur och internationell handel

Information och anmälan

Datum

21 november 2022

Tid

Kl.14.00 - 15.00

Plats

Hybridmöte:
- Online Via Zoom
Mejl med anslutningslänk skickas ut på förmiddagen den 21 november.

Eller

- På plats på Handelskammaren Mälardalen
Vasagatan 20 A
Västerås

Information
  • Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.
  • Mötet är ett hybridmöte där vi sänder digitalt via Zoom men med några platser för fysiskt deltagande på plats i Handelskammarens lokaler. Fysiskt deltagande anges vid anmälan i informationsfältet.
  • Kostnadsfritt.
  • Sista anmälan: 20 november 2022
  • För dig som deltar på plats, var god kom cirka 10 min innan start.