Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon online med medlemsmingel

Välkommen till Promotionmorgon online. Vi inleder 2021 med att lansera nya möjligheter till nätverkande för alla Handelskammarens medlemmar. Mingla med andra inom näringslivet och träffa nya kontakter i breakout-rooms. Du som vill kan logga in redan kvart i åtta och delta i chatten. Som vanligt bjuder morgonen på spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Program

  • Morgon med möjlighet att logga in redan från kl 07.45 för frukostmingel i break-out rooms - NYTT!
  • Vad är status på vårt näringsliv inför 2021? Lyssna till Örebro kommuns Näringslivsdirektör Göran Dahlén och Handelskammaren Mälardalens VD Jenny Emerén
  • EarTitle och UniversalKidska tog hem årets affärsidé respektive bästa pitch 2020 på Creative Dragons Örebro. Träffa entreprenörerna Vilhelm Hanzén och Ismael Hamoudi som berättar mer om sina affärsidéer.
  • Breakout-rooms - mingla med andra företagare och träffa nya kontakter - NYTT!
  • Smart move - lansering av unik livsstilsportal för att locka studenter och talanger till Örebroregionen. Ett färgsprakande smörgåsbord med glimten ögat som riktar sig till unga vuxna i storstäderna.
  • Örebro växer så det knakar - men var finns de nya etableringsmöjligheterna? Genom kommunens markförsäljningar för verksamheter har näringslivet möjlighet att växa inom många olika affärsslag. Nya etableringar ger nya jobb och skatteintäkter.
  • Kan influencers lyfta marknadsföringen? Absolut, enligt Elons kommunikationschef Camilla Waldmark som delar med sig av erfarenheterna från det framgångsrika arbetet med att skapa inspirerande marknadsföring för bolagets belysningssortiment.

Moderator

Peter Kjellström

Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Samarbetspartner

Information och anmälan

Tid

29 januari 2021,  8.00-9.00 (möjlighet till att logga in från kl 07.45)

Plats

Online via Zoom
Har du inte Zoom i din dator kan du ansluta via en webbläsare. Om Zoom är blockerat kan det fungera att ansluta med mobil.

Information

Kostnadsfritt, men viktigt att du anmäler dig för att få anslutningslänken. Anmälan senast 28 januari 2021.

Endast för medlemsföretag.