Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon online oktober

Promotionmorgon

Välkommen till Promotionmorgon online den 30 oktober. Vi bjuder på omvärldsbevakning och inspiration och spännande gäster.

Program

  • E-handeln har exploderat i takt med pandemin, men hur ser det egentligen ut och hur går det för cityhandeln? Arne Andersson Senior Advisor PostNord och Stina Storm VD City Örebro ger en uppdatering av läget.
  • Nyfiken på - Mondi Örebro fokuserar på produktionen av extrusionsbelagt material för industriellt bruk. David Karlsson Managing Director berättar om företaget, branschen och framtidsplanerna.
  • Hur mår vi? Vi tar pulsen på vår mentala och psykiska hälsa och tittar på möjligheterna tillsammans med Helena Tranquist Verksamhetschef Friskis & Svettis Örebro och Mirjam Hellgren Organisationspsykolog, leg. psykolog Sandahl Partners.
  • Creativ Dragons - Den 19 november är det dags för årets upplaga av "Draknästet". Hur genomförs eventet denna gång, och vad innebär det att vara "drake"? Vi gästas av Maria Silverlid , arrangör och Niclas Molinder, jurymedlem.
  • Örebro läns energi- och klimatpris.  Prisceremoni. Inspireras till ert energi- och klimatarbete av årets finalister: Melins fastigheter, ICA Maxi Kumla, Solel i Bergslagen, Lindesbergsbostäder och Karlskoga kommun. Vem vinner?

Moderator Mia Carlén

Digitala "påsar"

Istället för påsar med erbjudanden och give-aways kommer vi att distribuera era senaste medlemserbjudanden som ni registrerar här.

Med anledning av Covid-19 ges detta event endast online.

Information och anmälan

Tid

30 oktober 2020,  8.00-9.00

Plats

Online på Facebook och vår web.

Information

Sista anmälan: 29 oktober 2020.