Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Promotionmorgon februari

Välkommen till Promotionmorgon den 1 mars på Frimis Salonger. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Program

  • Välkommen!
    Morgonvärd: Frontit - Är vår egen förändringsförmåga stor nog i en omvärld med en ständigt ökande förändringstakt?
  • Bidöden ska stoppas med AI, biodlaren Björn Lagerman och hans Beescanning har vunnit första pris i den stora startuptävlingen Venture Cup.
  • Rädda en Stockholmare - rekryteringskampanjen som lockar it-kompetens till Örebro 2019 gör succé både i Örebro och Stockholm, Louise Anestad, Örebrokompaniet och Jenny Emerén, Handelskammaren Mälardalen berättar om samarbetet.
  • Det går bra för Örebros näringsliv, Göran Dahlén, näringslivsdirektör Örebro kommun.
  • 10/10/10 - UTSIKT 2019.

 

Packning av påsar och inlämning av material

Lämna in ditt material (180 exemplar) 12.00-13.00 torsdagen den 28 februari på Frimis Salonger. Du lämnar materialet till personalen på Frimis Salonger. Vi ser gärna att ni bidrar med ett erbjudande, "give-away" eller något annat som upplevs som ett mervärde för mottagaren. Elever från Thoren Business School hjälper till att packa påsarna.

OBS! Det är viktigt att du kommer i tid.

På Frontit arbetar drygt 190 erfarna, oberoende och pragmatiska konsulter som lever vårt kundlöfte ”Fungerande Förändring”. Det löftet innebär att det vi levererar hos er i era förändringsprojekt ger mätbar effekt i verksamheten. Vi har jobbat med förändring i över 40 år och har med den erfarenheten lärt oss vad som krävs för att skapa resultat i många olika typer av projekt.

Hemligheten bakom Frontits framgång är våra engagerade medarbetare som tillsammans bygger företaget. Sju år i rad har vi utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser via Great Place to Work, vilket vi är otroligt stolta över.

Information och anmälan

Tid

1 mars 2019
07.30 - 09.00

Plats

Frimis Salonger, Örebro.

Information

Kostnadsfritt för Handelskammarens medlemmar, men anmälan krävs. Frukost serveras från 07.30. Programmet startar 08.00.

Du har möjlighet att avboka fram till 14.00, två dagar innan. Avanmälningslänk hittar du i ditt bekräftelsemejl.

Du har alltid möjlighet att skicka en kollega i ditt ställe!

Sista anmälan: 27 februari 2019 14.00