Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Online-seminarium - skapa effektiva och roliga digitala möten

Frågan hur vi ska kunna samarbeta digitalt på ett effektivt sätt har aldrig varit mer aktuell. Många fysiska möten och konferenser ställs in och vi behöver därför lära oss nya sätt att mötas och samarbeta.

Det går att skapa kraft, engagemang och resultat i möten där deltagarna befinner sig på olika geografiska platser och kommunicerar via dator, telefon etc. Men det finns lite saker man bör tänka på.

I detta webinar kommer vi att ge tips, råd och saker att tänka på för att även virtuella möten ska ha rätt förutsättningar för att bli effektiva, produktiva och kul!

Om föreläsaren

Helena Söderström har i sin karriär haft sina team och närmaste medarbetare utspridda geografiskt i olika länder och i olika tidszoner och har genom praktiska erfarenheter samt utbildning lärt sig att arbeta effektivt virtuellt.

Idag arbetar hon som managementkonsult med fokus på strategi- och strateigenomförande samt ledarskapsutveckling. I detta webinar kombinerar hon dessa två erfarenheter och delar med sig av sina tips på vad man bör tänka på när det gäller tekniken, ledarskapet och förberedelserna för att ditt virtuella möte ska bli så lyckat som möjligt.

Information och anmälan

Tid

28 april 2020, kl 08.00 - 09.00

Plats

Online-seminarium, du får anslutningslänk när du anmält dig.

Information

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen.
295 kronor för icke medlemmar.
Priset är exklusive moms.