Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Gör affärer i Sydkorea!

Sydkorea har under många år varit en av världens snabbast växande ekonomier och har idag utvecklats till ett av Asiens rikaste länder. Frihandelsavtalet från 2011 har även underlättat affärer mellan länderna och skapat större intresse hos svenska företag. Nyfiken på att höra om marknadens potential och affärsmöjligheter? Var med på vårt kostnadsfria webbinarium 9 mars!

Med en välutvecklad inhemsk marknad, hög digitaliseringsgrad och stor konsumentbas har Sydkorea positionerat sig som en stark aktör inom internationell handel, däribland som Sveriges tredje största exportmarknad i Asien. Frihandelsavtalet som trädde i kraft 2011 bidrog dessutom till förbättrad tillgång till den Sydkoreanska marknaden i form av färre tull- och handelsbarriärer.

Sydkorea förväntas fortsätta växa och bli världens nionde största ekonomi, vilket gjort allt fler svenska företag intresserade av den Sydkoreanska marknaden. Därför arrangerar vi på EEN Mälardalen ett webbinarium tillsammans med Business Sweden i Sydkorea där vi belyser spännande affärsmöjligheter för svenska företag.

Vi kommer bland annat att prata om

• Marknadspotential och affärsmöjligheter som finns för svenska företag i Sydkorea
• Senaste trenderna och framtidsspaning
• Tips och råd för hur man lyckas i Sydkorea

Vi kommer även att få höra företaget Lovak berätta om sina erfarenheter från sin lansering i Sydkorea.

Thor-Björn Käck

  • Projektledare
  • Medlemskap, infrastruktur och internationell handel

Regional exportsamverkan är ett samarbete mellan Almi Mälardalen, Business Sweden, Enterprise Europe Network, EKN, Handelskammaren Mälardalen, Region Västmanland och Region Örebro län.

Information och anmälan
Datum

09 mars 2022

Tid

kl 9.00 - 10.00

Plats

Online via Teams. Länk kommer via e-post till alla anmälda.

Information
  • Extra frågestund erbjuds efteråt
  • Kostnadsfritt
  • Sista anmälan: 08 mars 2022
Kontakt

danny.nelson@almi.se
maria.nordstrom@almi.se