Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Morgon på Kammaren 21 oktober

Välkommen till Morgon på Kammaren!

Vi fortsätter med att ses på Elite Stadshotellet i Västerås!

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Du får även möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer och andra korta inslag.

Som icke-medlem i Handelskammaren Mälardalen har du möjligheten att prova på Morgon på Kammaren som gäst kostnadsfritt!

Drop-in mingel  07.30-08.00 - välkommen!

Program ☕️ Sverige har öppnat upp! Vad händer nu?

Foto: Per Groth www.pergroth.com

Hur tänker staden när restriktionerna är släppta. I vilken hastighet återgår man till det som var innan vad gäller aktiviteter och att medarbetare jobbar på kontoret. Vad blir det ”nya normala” för en stor arbetsgivare med många olika typer uppdrag?

Helene Öhrling, Stadsdirektör på Västerås Stad.

Just nu är det ett högtryck inom bemanningsbranschen och en annorlunda process än tidigare. Men efter första chocken under pandemin gällde det att  acklimatisera sig snabbt och att vara extremt flexibel.

Marie Lindholm, Huvudägare & founder Norén & Lindholm

Vinnare av Stora Näringslivspriset 2021! Årets pristagare är ett nytänkande entreprenörsdrivet företag som är här för att utmana sin bransch. Företaget ligger i framkant och levererar hållbara och innovativa helhetslösningar av toppklass som ger en trygghet till dig som kund.

Lukas Kedevik, IT, kvalité och miljöansvariga samt delägare, Newsafe

Under pandemin fick Profeel till stora delar tänka om och komma på andra lösningar. Hur kommer den här branschen att fortsätta förändras? Kommer vi mötas på mässor och liknande lika ofta? Vad är framtiden för profilprodukter?

Joachim von Carlsburg, Försäljningschef & delägare Profeel AB

Mitt under brinnande pandemi skrev de hyreskontrakt och startade Marcel P. En restaurang som på sin korta tid redan har blivit både välbesökt och uppskattad. Hur ser man på framtiden? Vad har pandemin fört med sig för beteendeförändringar som kommer att fortsätta framåt. Är ”support your locals” är här att stanna?

Sebastian Eriksson, Delägare, Marcel P

Petra Garnås
Programledare 🎤

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Varmt välkommen med din anmälan!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Bokningen är öppen!

Datum

21 oktober 2021

Tid

kl 07.30-09.00

Plats

Elite Stadshotellet
Västerås

Information

- Kostnadsfritt för medlemmar
- Vi bjuder på kaffe, te samt lätt frukost
- Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
- Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
-Sista anmälan 18 oktober 2021

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av vad du får ut av ett sponsorhip för Morgon på Kammaren? Kontakta anna@handelskammarenmalardalen.se

Information med anledning av COVID-19 (Corona)

Information med anledning av COVID-19 (Corona)Vi följer rådande restriktioner och vi uppmanar därmed samtliga av våra besökare med förkylnings- eller
influensaliknandesymptom att inte delta fysiskt på inbokade event, seminarium eller möten. Flera av våra event ges fortfarande online.

Deltagare