Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte Morgon på Kammaren september

Välkommen till Morgon på Kammaren!

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare.

Vi kickar igång höstens Morgon på Kammaren med en extra special! Den här gången har du möjlighet att erhålla en DAG+KVÄLLSBILJETT biljett till Stora Näringslivsdagen 2022 kostnadsfritt!

PROGRAM

Mötesindustrin har börjat återhämta sig och coworkingtrenden är här för att stanna!
ACC-gruppen, där Hotel Plaza, Hotel Esplanade, Cowork Plaza och B26 ingår, har lyssnat på vad marknaden behöver och har också skapat nya mötes- och eventytor i Västerås.

Ann-Louise Magnusson, Försäljning/Marknad ACC Meetings & Events & Karolina Fägerblad, Säljansvarig B26 & Plaza Cowork

Analoga dokumentflöden är ofta ett område som skapar problem på sikt. Sökning efter dokument tar tid och skapar stress. Du kan effektivisera ditt arbete med dokument men
förändringar är många gånger en ännu större utmaning vid installation av nya lösningar. Emil berättar hur Canon jobbar för att se till att personal lär sig, accepterar och förespråkar nya sätt att arbeta på.

Emil Rönnevall, Senior Account Manager, Canon Business Center Västerås

 

Hur är det att jobba på ett företag som tillämpar självledarskap? Svenska Retursystem är sedan år 2019 på en Kulturresa mot en lärande organisation. Vad innebär det att jobba på ett företag där det varken finns chef eller företagsledning?

Cecilia Ratnér, Key Account Manager & Pernilla Lindström, Customer Service and Planning Manager, Svenska Retursystem

Om en månad går Sverige till val. Men hur ska du tänka  med tanke på orosmolnen som hopar sig i omvärlden, med krig och ekonomisk kris. Matilda går igenom om det senaste inom svensk politik inför valet den 11 september.

Matilda Molander, politisk redaktör för oberoende liberala Vestmanlands Läns Tidning och Bonnier News Locals övriga tidningar i Västmanland, samt chefredaktör för den partipolitiskt obundna idétidskriften Liberal Debatt.

Nya VDn för Handelskammaren Mälardalen berättar om planer att fortsätta fortsätta den utvecklingsresa som påbörjats och arbeta för att stärka tillväxtmöjligheterna för näringslivet i Örebro och Västmanlands län samt Eskilstuna och Strängnäs kommuner.

Oskar Axelsson, VD Handelskammaren Mälardalen

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

8 september 2022

Tid
 • Kl. 07.30-09.00
 • Frukost serveras kl. 07.30
 • Scenprogrammet börjar kl. 08.00
Plats

Djäknesalen
Elite Stadshotellet i Västerås

Information
 • Kostnadsfritt för medlemmar.
 • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
 • Vi bjuder på frukost.
 • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
 • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
 • Sista anmälan 7 september kl.13.00 2022.
 • Efter kl.13.00 kontakta: felix@handelskammarenmalardalen.se 0766-77 97 98

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: paula@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: felix@handelskammarenmalardalen.se

Paula Byström

 • Projektledare
 • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Deltagare