Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Lunchseminarium: AI är WOW! men regleras HOW?

Rättslig reglering av artificiell intelligens
Den 13 juni bjuder Handelskammaren Mälardalen in till lunchseminarium tillsammans medlemsföretaget Advokatfirman Lindahl.

Det är verkligen en spännande tid med en fantastisk utveckling av AI-system, såsom verkningsfulla analysverktyg och resonerande chatbotar. Bara den senaste månaden har oerhört mycket hänt och det kommer säkert hinna hända mängder redan innan vi håller seminariet.

Kom och lyssna på advokaterna Ida Karlsson och Johanna Näslund på Advokatfirman Lindahl när de talar om lagstiftningen som reglerar AI-system och hur lagstiftaren planerar att framtida regleringar ska se ut. Det här är en utmärkt möjlighet att lära sig mer om detta viktiga ämne.

Vi hoppas att seminariet kommer att vara både informativt och engagerande. Om du vill får du gärna dela med dig av dina kunskaper, åsikter och erfarenheter som relaterar till AI-utvecklingen. Det är alltid spännande att sammanföra erfarenheter!

Johanna Näslund arbetar brett med klienter inom offentlig upphandling, integritetsrätt och med olika typer av tvister i både allmän domstol och förvaltningsrätt. Hon ingår i kompetensgrupperna för offentlig upphandling, IT/Tech och tvistelösning. Hon är engagerad som föreläsare och utbildare och skriver gärna artiklar i olika ämnen.

Ida Karlsson arbetar med allmän affärsjuridik med särskild inriktning på bolagsrättsliga ärenden, kommersiella avtal och företagsöverlåtelser. Ida är även verksam inom Lindahls kompetensgrupp för IT/Tech och arbetar bland annat med frågor avseende behandling av personuppgifter.

Under seminariet serveras en lättare lunch.

Varmt välkommen!

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Samarbetspartner

Information och anmälan

Datum

Tisdag 13 juni

Tid

kl 11.30 - ca 13.00 inklusive lunch

Plats

Advokatfirman Lindahl
Nikolaigatan 3, Örebro

Information
  • Medlemspris 150 kr inkl lunch
    Icke medlem 200 kr inkl lunch
  • Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan deltagare
  • Sista anmälan: 9 juni
Deltagare