Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kunskapslunch med Elin Häggberg - framtidssäkra dina sociala medier

Framtidssäkra din strategi för sociala medier - omvärldsspaning och kreativ inspiration
Den 14 april bjuder Handelskammaren Mälardalen in till lunchföreläsning tillsammans med Elin Häggberg och medlemsföretaget Teknifik.

Lär dig om de viktigaste händelserna, trenderna och formaten inom sociala medier att ha koll på för 2023. Fokus ligger på förståelse för olika plattformar, hur du skapar engagerande innehåll och hur du hittar ett hållbart sätt att jobba med sociala medier framåt.Innehåll:- Händelserna som skakade sociala medier 2022- Omvärldsspaning: trender och skiften 2023- Framtidsspaning: vart är vi påväg?- Slipa och framtidssäkra din strategi för sociala medier- Inspiration, tips och trix för mer kreativt och engagerande innehåll

Elin Häggberg driver bloggen Teknifik och är flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom sociala medier, digitalisering och kommunikation. Hon är även frilansande teknikjournalist och har en magister i strategisk kommunikation från Örebro universitet. Förutom i sina egna sociala kanaler dyker Elin även ofta upp i både radio och TV för att kommentera trender och fenomen från teknikens värld.

I denna föreläsning ger Elin dig en omvärldsspaning och analys av läget för sociala medier 2023. Du får även massor av kreativ inspiration för hur du kan använda sociala medier för att nå längre, bygga djupare relationer och driva mer försäljning. Allt i en lättillgänglig och inkluderande ton som gör att alla kan hänga med.

Vi avslutar föreläsningen med mingel och lunch på Makeriet.

Varmt välkommen!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Samarbetspartner

Information och anmälan

Datum

Fredag 14 april

Tid

kl 10.30 - ca 12.30 inklusive lunch

Plats

Makeriet, Stora salongen
Kungsgatan 3, Örebro

Information
  • Medlemspris 295 kr inkl lunch
    Icke medlem 495 kr inkl lunch
  • Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan deltagare
  • Sista anmälan: 10 april
Deltagare