Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kunskapsfrukost: 3 smarta steg till ett starkt lönsamt team

Vill du göra 2018 till ett riktigt lyckat år för ditt företag? Har du svårt att få de resultat och den lönsamhet som du innerst inne önskar för det företag eller den verksamhet du leder? Eller vill du öka ytterligare, från bra till bäst? Boosta dig och dina medarbetare! Sätt förutsättningarna redan nu i början av året och skapa - och se fram emot att fira - det mest lönsamma året hittills för er!

Det finns många missuppfattningar därute om hur man bäst skapar ett produktivt och lönsamt team. Du kan ha försökt att göra saker hittills som faktiskt inte är de bästa att göra, för att få ditt team att prestera mer och bättre. Kanske gör du till och med fel saker utan att du vet det.

 

Tack vare forskning och beprövad erfarenhet, har vi idag ny spännande kunskap om hur man skapar ett produktivt och varaktigt lönsamt team. Denna kunskap är enkel att tillämpa men är känd av få! Eva Kugelberg har för detta seminarium sammanfattat det viktigaste i tre smarta och enkla steg, som hon delar med sig av.

 

Du får lära dig:

  • Tre avgörande steg för att du och dina medarbetare ska bli ett inspirerat, högpresterande team som ökar lönsamheten för verksamheten.
  • Vad riktigt framgångsrika personer har gemensamt, som de ofta inte vet själva.
  • Vad man varit överens om i flera tusen år när det gäller personliga resultat, men som vi ofta bortser från i näringslivet, trots att det är så viktigt.
  • Ett fatalt misstag nästan alla chefer och ledare gör, när de vill få medarbetarna att prestera bättre – och hur du undviker det.
  • Hur du och ditt team sätter stora djärva mål och arbetar mot dem på ett nytt sätt, så att ni verkligen når dem.

 

En kommentar från Eva Kugelberg:

När du implementerar idéerna som jag kommer att tala om i din organisation, kommer inte bara motivationen hos dina medarbetare att öka, de kommer också att utveckla sitt personliga ledarskap och hitta ett starkare inre driv. Inom en relativt kort tid kommer de att börja prestera bättre än de hittills gjort, ofta till och med bättre än de själva trodde var möjligt! Allt annat lika, så kommer lönsamheten för din verksamhet att öka, allt medan du leder ditt ny-inspirerade och högpresterande team.

Varmt välkommen till en inspirerande morgon!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information

Tid

25 januari 2018, kl 7.30-9.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - Vasagatan 20 A Västerås

Information

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen. Frukost serveras mellan 07.30-08.00, program mellan 08.00-09.00.