Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kompetensnätverket

Kompetensnätverket är mötesplatsen för dig inom näringslivet som vill samverka kring kompetensförsörjning och kompetensutveckling, utbyta erfarenhet och få ökad kunskap inom kompetensförsörjningsområdet.

På agendan den 6 september:

Hur skapas fördomsfri rekrytering och hur kan vi dra nytta av den digitala utvecklingen och AI i rekryteringsprocessen?

Medverkande

  • Kia Norhardt, marknadschef på Wopify berättar mer om Wopifys verksamhet och hur rekryteringsprocessen med enkla medel kan förändras för att minimera diskriminering vid urval av kandidater.
  • Maria Frisk, rekryteringskonsult på Randstad ger en inblick i rekryteringsprocessen och berättar mer om tendenser att rekrytera nya medarbetare som liknar ”en själv”, vikten av se till den sökandes inneboende potential samt hur Randstad arbetar med urvalstester för att kunna förutse arbetsprestation i urvalsskedet.

Handelskammarens Kompetensnätverk är ett forum där näringslivet får möjlighet att samverka kring kompetensförsörjning och kompetensutveckling, utbyta erfarenhet, lyfta fram kompetensbehov på kort och lång sikt diskutera utbildningsformer och samverkansbehov med det offentliga. I nätverket får du träffa personer från andra företag som har liknande utmaningar som du och dina kollegor har.

Kompetensnätverket är till för dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning och som vill utveckla din kunskap till nytta för dig själv och ditt företag.
Kompetensnätverket är kostnadsfritt för medlemmar. Övriga deltagare betalar en avgift på 3 000 kr/år (ex moms). Det går självklart att bli medlem när som helst under året. Är du intresserad av att höra mer om Handelskammarens Kompetensnätverk, tveka inte att kontakta oss!

Information och anmälan

Tid

6 september 2018, kl 7.30-10.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - Vasagatan 20 A, Västerås.

Information

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen, men anmälan krävs. Ta kontakt med Maria Granberg för mer information.

Frukost serveras från kl 07.30, programmet börjar kl 8.00 och avslutas 10.00