Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kompetensnätverket

Kompetensnätverket är mötesplatsen för dig inom näringslivet som vill samverka kring kompetensförsörjning och kompetensutveckling, utbyta erfarenhet och få ökad kunskap inom kompetensförsörjningsområdet.

På agendan den 24 maj:

  • Se möjligheter, tänj gränser och ligg i framkant med nästa generations webbaserade utbildningar

Cecilia Sköld, VD på Happyworks AB, pratar om vad som efterfrågas inom digitalt lärande idag. Hon delar också med sig av framgångsfaktorer, vanliga frågeställningar och vad som krävs för att komma igång med digitalt lärande.

Sedan 2010 driver Cecilia och två andra delägare företaget Happyworks AB i Västerås. Hon har under de senaste 20 åren arbetat med digitalt lärande i olika roller – som kreatör, designer och projektledare.De företag och organisationer som vänder sig till Happyworks har ett behov av kompetensutveckling av personal med hjälp av digitalt lärande. Företagen efterfrågar relevanta, intressanta och motiverande utbildningar som ger effekt. Happyworks har idag samarbeten med bland andra Folksam, Volvo, Electrolux och Anticimex

  • Nano-learning som kompetenshöjande verktyg

Magdalena Fager, HR-utvecklare på Mimer AB, delar med sig av Mimers erfarenheter av Nano-learning som kompetenshöjande verktyg och hur de har hittat ett bra sätt att förmedla kunskap om allt från ny lagstiftning till arbetsmiljö och rutiner till sina medarbetare.

Handelskammarens Kompetensnätverk är ett forum där näringslivet får möjlighet att samverka kring kompetensförsörjning och kompetensutveckling, utbyta erfarenhet, lyfta fram kompetensbehov på kort och lång sikt diskutera utbildningsformer och samverkansbehov med det offentliga. I nätverket får du träffa personer från andra företag som har liknande utmaningar som du och dina kollegor har.

Kompetensnätverket är till för dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning och som vill utveckla din kunskap till nytta för dig själv och ditt företag.
Kompetensnätverket är kostnadsfritt för medlemmar. Övriga deltagare betalar en avgift på 3 000 kr/år (ex moms). Det går självklart att bli medlem när som helst under året. Är du intresserad av att höra mer om Handelskammarens Kompetensnätverk, tveka inte att kontakta oss!

Information och anmälan

Tid

24 maj 2018, kl 7.30-10.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - Vasagatan 20 A, Västerås.

Information

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen, men anmälan krävs. Ta kontakt med Maria Granberg för mer information.

Frukost serveras från kl 07.30, programmet börjar kl 8.00 och avslutas 10.00