Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Kompetensnätverket: Karriärbytarna - morgondagens arbetskraft

Kompetensnätverket är mötesplatsen för dig inom näringslivet som vill samverka kring kompetensförsörjning och kompetensutveckling, utbyta erfarenhet och få ökad kunskap inom kompetensförsörjningsområdet.

Academy är framtidens skola och en möjliggörare för snabba karriärskiften. Genom att föra samman de mest ambitiösa deltagarna med de snabbast växande branscherna hjälper man individer och företag att växa till sin fulla potential. Mattias Varén, ”Education Specialist” på Academy delar med sig av bolagets framgångsrecept, verkliga exempel och sina bästa lärdomar kring hur man stänger kompetensgapet.

Frukosten står framdukad från 7.30 och programmet startar klockan 8.00.

Varmt Välkommen!

Handelskammarens Kompetensnätverk är ett forum där näringslivet får möjlighet att samverka kring kompetensförsörjning och kompetensutveckling, utbyta erfarenhet, lyfta fram kompetensbehov på kort och lång sikt diskutera utbildningsformer och samverkansbehov med det offentliga. I nätverket får du träffa personer från andra företag som har liknande utmaningar som du och dina kollegor har.

Kompetensnätverket är till för dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning och som vill utveckla din kunskap till nytta för dig själv och ditt företag.
Kompetensnätverket är kostnadsfritt för medlemmar. Övriga deltagare betalar en avgift på 3 000 kr/år (ex moms). Det går självklart att bli medlem när som helst under året. Är du intresserad av att höra mer om Handelskammarens Kompetensnätverk, tveka inte att kontakta oss!

Information och anmälan

Tid

28 mars 2019, kl. 7.30-10.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - Vasagatan 20 A, Västerås.

Information

Kostnadsfritt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen, men anmälan krävs.

Sista anmälan: 26 mars 2019