Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Trade Talks: China

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie kostnadsfria, livesända seminarier inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på Kina.

Zero COVID Policy samt ekonomiska och geopolitiska utmaningar till trots är Kina fortfarande världens näst största ekonomi med allt vad det innebär av möjligheter och utmaningar för svenska företag.

Svenska Handelskammaren i Kina och Business Sweden i Kina kommer att ge en uppdaterad överblick hur svenska företag som redan är etablerade på kinesiska marknaden ser på företagsklimatet samt hur man ser på nära framtiden.

Ma June, President of Volvo (China) Investment Co, Ltd, kommer även ge en inblick i hur Volvo Group möter de möjligheter och utmaningar den kinesiska marknaden kan ge.

Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor.

PÅ SCEN

Ma June, President of Volvo (China) Investment, Ltd.
Daniela Ling-Vannerus Cassmer, General Manager, Swedcham, China
Joakim Abeleen, Trade and Invest Commissioner & Market Area Director Greater China

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare i samarbete med svenska utlandshandelskammare och marknadsexperter.

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 4 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Information och anmälan

Tid

27 oktober 9.00-10.30
Sista anmälan: 25 oktober

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt