Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammarklubb - sommaravslutning på Wirsbo Herrgård

Varmt välkommen på sommaravslutning av Handelskammarklubben!

För att fira in sommaren bjuder vi in er till vackra Wirsbo Herrgård där vi bjuder på grillbuffé med god dryck. Vi hoppas på fint väder och dukar upp i herrgårdsparken där vi även avnjuter musikunderhållning.

Wirsbo har en historia som sträcker sig tillbaka ända till 1500-talet då Pontus De la Gardie (gift med Sofia Gyllenhjelm, dotter till Johan III och Katarina Hansdotter) fick gården Hwirtsboda av Johan III. Deras son Johan Pontusson De la Gardie var en svensk friherre och han grundade Wirsbo Bruk,  som än i dag är en blomstrande industri.

Vi har bokat en buss som du kan åka med till självkostnadspris 100 kr tur och retur. Avfärd från Stora Torget i Västerås med buss 16.00, vi beräknas vara tillbaka på samma plats igen strax innan 22.00. Ange i anmälan om du önskar åka med bussen.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Tid

14 juni 2018, kl 16.00 - ca 22.00. Buss avgår 16.00 från bussparkeringen på Biskopsgatan i höjd med domkyrkan i Västerås, start av program i Virsbo ca 17.00.

Plats

Wirsbo Herrgård - Herrgårdsvägen 18, 730 61 Virsbo

Information

Kostnadsfritt för Handelskammarens medlemmar, men anmälan krävs. Möjlighet finns att åka med chartrad buss till och från Wirsbo till ett självkostnadspris av 100 kr. Vänligen ange i anmälan om du önskar åka med bussen.